Χριστούγεννα στην Αυστραλία: Μαγιό και κόκκινοι σκούφοι στις γεμάτες κόσμο παραλίες

Χριστούγεννα στην Αυστραλία

Τουρίστες και Αυστραλοί βρέθηκαν στις παραλίες με μαγιό και κόκκινους σκούφους για να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Οι Έλληνες πάντως επέμειναν παραδοσιακά και γιόρτασαν την ημέρα με τα μεγάλα πλουσιοπάροχα οικογενειακά τραπέζια και ανταλλαγή δώρων.

Με κόσμο πλημμύρισε  ανήμερα των Χριστουγέννων η παραλία Μπόντι στο Σίδνεϊ, καθώς εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι ξεχύθηκαν στην πλαζ, πολλοί φορώντας κόκκινα μαγιό και σκούφους «Άη Βασίλη», για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Δεν ήταν βέβαβια μόνο το Σίδνεϊ. Και στη Μελβούρνη αλλά και στις άλλες πόλεις τουρίστες και Αυστραλοί έκαναν Χριστούγεννα στην παραλία. Οι Έλληνες πάντως επέμειναν παραδοσιακά και γιόρτασαν την ημέρα με τα μεγάλα πλουσιοπάροχα οικογενειακά τραπέζια και ανταλλαγή δώρων.

Με την πρόσφατη βροχή να έχει καθαρίσει την ατμόσφαιρα  του Σίδνεϊ από το πέπλο καπνού που την είχε καλύψει, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που δυστυχώς μαίνονται ακόμα σε πολλές περιοχές της χώρας, οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής βρήκαν ευκαιρία να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και να ξεχάσουν τις έγνοιές τους.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, πολλοί λουόμενοι επέλεξαν άκρως χριστουγεννιάτικα look για το εορταστικό τους μπάνιο, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Εκτός από τις καλλίγραμμές νεαρές που δεν θέλησαν να καλύψουν τα μπικίνι τους με κανένα πρόσθετο ένδυμα, και φόρεσαν απλά κόκκινους σκούφους για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, υπήρξαν και κάποιοι τολμηροί που ντύθηκαν από την κορφή ως τα νύχια «Άη Βασίληδες».

Ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος που κυκλοφορούσαν με τη… γενειάδα, ποζάροντας φυσικά για τις απαραίτητες φωτογραφίες. 

Πηγή: neoskosmos.com

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.