Τα φετινά Χριστούγεννα η αγάπη πλημυρίζει!

Χριστούγεννα-προσφορά

Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας είναι από τα πολυτιμότερα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε.

Το κείμενο που ακολουθεί, γραμμένο από το Γιώργο Β. Γκουβάκη, μέλος της Ε.Α.Ε.Τ.Ε., περιγράφει αυτό ακριβώς το δώρο της ανθρωπιάς και της αγάπης,  συνανθρώπων μας, που έμπρακτα βοηθούν τους αδύναμους, τους ασθενείς,
τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τους απόμαχους της ενεργούς κοινωνίας,
τους φτωχούς και τόσους άλλους που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Στην ανθρωπιστική αυτή εκδήλωση αγάπης και ενδιαφέροντος, για μια ακόμη φορά, πρωταγωνιστές είναι η σημαντική ιταλική φιλανθρωπική οργάνωση, Regina Helena, και ο Σύλλογος Αθηναΐδες, του μεγάλου Ελληνοαμερικάνικου οργανισμού, Αhepa.

Ανθή-2

Την ενωτική και ισχυρή συνεργασία υπέρ όλων των Ελλήνων αδελφών μας, που ζουν με την ελπίδα της βοήθειας, την οραματίστηκε και την υλοποιεί –για τρίτη φορά (2018-2019-2020)– η Ανθή Πουσίου – Πίκουλα, εκπρόσωπος της ιταλικής οργάνωσης στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μέλος και νονά των Αθηναΐδων.

Αποτέλεσμα εικόνας για regina elena associazione internazionale logo
Εδώ, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ανθή Πουσίου – Πίκουλα είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (Ε.Α.Ε.Τ.Ε.), γενική έφορος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Η Ανθή Πουσίου – Πίκουλα είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει Ιταλούς και Έλληνες, κάθε χρονιά, αυτές τις ημέρες αγάπης, με κύριο στόχο τη Φιλανθρωπία, με ενέργειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τρυφερές πράξεις αγάπης χωρίς ανταλλάγματα, που αποτελούν προσφορά ψυχής προς τους αγωνιστές της ζωής.

Ανθή-1

 

Εκεί, λοιπόν, κοντά στο στολισμένο σπίτι σας, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τους αγιοβασίληδες και τα φανταχτερά στολίδια που συνηθίζουμε να βάζουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε την κατάλληλη γιορτινή ατμόσφαιρα, σκεφτήκαμε να βάλουμε και αυτές τις σκέψεις με τα δυνατά συναισθήματα ανθρωπιάς, για την έμπρακτη συνεισφορά προς τους ανθρώπους που μας αναζητούν: από τα γηροκομεία, τα νοσοκομεία, από τις παιδικές στέγες βοήθειας, από τους ήρωες της καθημερινότητας, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους φτωχούς, τα ευάλωτα άτομα, τους λιγότερο τυχερούς της ζωής, που μας χρειάζονται δίπλα τους …

Ας σταθούμε στο πλευρό τους, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη, τη βοήθεια και την ανθρωπιά μας.

Χρόνια Πολλά!

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.