Επίσκεψη Α. Διαματάρη στην Kofinas Fertility Group στη Ν. Υόρκη

????????????????????????????????????

Τη νέα υπερσύγχρονη κλινική του Ινστιτούτου Γονιμότητας Γεωργίου Κοφινά (Kofinas Fertility Group) επισκέφθηκαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και ο διευθυντής του Γραφείου του κ. Διαματάρη και πρώην πρόξενος, Εμμανουήλ Κουμπαράκης.

Η νέα κλινική του Kofinas Fertility Group στεγάζεται σε δυο ορόφους ενός υπερσύγχρονου κτιρίου, στη διεύθυνση 65 Brodway, New York, NY, πλησίον της διάσημης Wall Street. Οι εργαστηριακές, ιατρικές και τεχνολογικές δυνατότητες, σε συνδυασμό με την εγγύηση που απορρέει το όνομα του Δρα Γεωργίου Κοφινά, την καθιστούν μια από τις σημαντικότερες στην Τριπολιτειακή περιοχή και, ενδεχομένως, σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα, το Ινστιτούτο στεγάζεται σε δυο ορόφους και συνολικά 37.000 πόδια, όπου περιλαμβάνονται η κλινική, τα διοικητικά γραφεία, τα χειρουργεία, τα εργαστήρια εμβρυολογίας και τα ερευνητικά κέντρα.

«Ηταν κάτι που το ήθελα πάντα, αλλά ήταν και κάτι που μου έδινε τη δυνατότητα να ανεβάσω το επίπεδο της ποιότητας, πολύ ψηλά, και να διατηρήσουμε τη φήμη που έχουμε, διότι έχουμε μια φήμη ως ομάδα. Μια φήμη που πάει πίσω 36 χρόνια. Ολα αυτά τα χρόνια, από εδώ έχουν βγει γύρω στα 20.000 παιδιά. Το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί είναι ήδη 36 ετών», ανέφερε ο κ. Κοφινάς.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Διαματάρης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και απένειμε τα εύσημα στον Δρα Γεώργιο Κοφινά, για την επιτυχημένη σταδιοδρομία του, τις σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, κάνοντας λόγο για ένα «αριστούργημα τεχνολογίας».

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος, πάνω απ’ όλα ως Ελληνας, που ένας Ελληνας επιστήμονας του αναστήματος του Δρα Γεωργίου Κοφινά δημιούργησε αυτό το αριστούργημα τεχνολογίας, για το οποίο όλοι μας πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Με τον τρόπο αυτό ο Δρ. Κοφινάς αυξάνει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στα ζευγάρια, τα οποία δυσκολεύονται να αποκτήσουν το πιο πολύτιμο στη ζωή: το παιδί», δήλωσε ο κ. Διαματάρης.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δρα Γεωργίου Κοφινά, το ποσοστό των ασθενών που προέρχεται από την Oμογένεια ανέρχεται στο 20%, το οποίο όμως εκτιμάται ότι αντιστοιχεί σε ένα 90% των ομογενών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας.

Πηγή: ekirikas.com

Facebook Comments

POST A COMMENT.