Η μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας επιστρέφει στη Ρωμαϊκη Αγορά

Αλεξάνδρα Γκράβας

Η διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας επιστρέφει στην Ελλάδα για μία συναυλία που θα δώσει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στη Ρωμαϊκή Αγορά, με αγαπημένα τραγούδια από όλο τον κόσμο. 

Η Ελληνίδα με τη μαγική φωνή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φρανκφούρτη, έρχεται για δεύτερη φορά “στο μαγικό και μοναδικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς Αθηνών. Ενα χώρο που και οι πέτρες σου μιλούν”, όπως λέει η ίδια. “Η εμπειρία της συναυλίας του 2017 μου έχει μείνει αξέχαστη. Στις 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε. Το τραγούδι για εμένα είναι η επικοινωνία σε άλλο επίπεδο που δεν σου δίνει ο απλός λόγος. Κάθε μου συναυλία είναι και μια καινούργια πρόκληση”.

Η Αλεξάνδρα Γκράβας  θα ερμηνεύσει μια ανθολογία τραγουδιών από διάφορες χώρες σήμα-κατατεθέν της εθνικής μουσικής κουλτούρας τους αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, που πάντα συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα της. Μαζί της θα τραγουδήσει η καλή της φίλη σοπράνο Λιου Τάο από την Κίνα.

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα η Αλεξάνδρα Γκράβας αναφέρει ότι άρχισε τις ηχογραφήσεις για το επόμενο της «Songbook» με συνεργάτες από την Ελλάδα και τη Γερμανία και τη Ρωσία, το οποίο ελπίζει να το παρουσιάσι στο ελληνικό κοινό το καλοκαίρι του 2020. Από τον Οκτώβριο θα συνεχίσει συναυλίες στο Μεξικό, στον Παναμά, στην Ιταλία και στη Γερμανία. Παράλληλα, ετοιμάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα συμμετοχή σε μιούζικαλ στο Λονδίνο.

Facebook Comments

POST A COMMENT.