Συντριβή αεροσκάφους με εννέα νεκρούς στη Σουηδία

map

Συντριβή αεροσκάφους με εννέα νεκρούς σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή αεροσκάφους στη Σουηδία.Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε από το τοπικό αεροδρόμιο Umea, μεταφέροντας τους εννέα αλεξιπτωτιστές.

Η συντριβή του αεροσκάφους σημειώθηκε κοντά στο νησί Storsandskär, έξω από τη πόλη Ουμέα, στην ανατολική ακτή της Σουηδίας. Όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους.

Λίγο μετά την απογείωση, το αεροσκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου, και στη συνέχεια συνετρίβη στον ποταμό στα βόρεια της πόλης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα και διασώστες, καθώς και ομάδες ψυχολόγων προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια.

«Είμαστε ήδη στο σημείο με ομάδα διάσωσης που βοηθά το πλήρωμα των ασθενοφόρων» δήλωσε διασώστης. «Είναι αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για πτώσεις με αλεξίπτωτο και είναι προφανές πως κάτι συνέβη ακριβώς μετά την απογείωση», πρόσθεσε.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα δυνατό χτύπημα και κατάλαβαν πως το αεροπλάνο «βούτηξε» με το μπροστινό μέρος του στο έδαφος. Επιπρόσθετα, ανέφεραν πως είδαν το ένα φτερό του αεροσκάφους να αποκολλάται από αυτό λίγο πριν τη συντριβή.

Facebook Comments

POST A COMMENT.