Νέα διάκριση για την αεροπορική εταιρεία AEGEAN

AEGEAN CALL CENTER AWARDS 2018

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Τηλεφωνικό Κέντρο της AEGEAN κατέκτησε την 1η θέση στον ετήσιο διαγωνισμό «Teleperformance Greece CRM Grand Prix Customer Service Awards 2018» και έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Large Call Centers», στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2019.

Ο κ. Αντώνης Ραδιοτόπουλος, Call Center Manager της AEGEAN, κατά την παραλαβή του Χρυσού Βραβείου στην κατηγορία «Large Call Centers» για λογαριασμό της εταιρείας, δήλωσε πως για όλους του εργαζόμενους στην AEGEAN, κανένα τηλεφώνημα δεν πρέπει να μένει αναπάντητο και κάθε επικοινωνία είναι ξεχωριστή. Όλες οι κλήσεις, είναι μια ευκαιρία για να ακούσουν τους επιβάτες μας και να τους παρέχουν το επίπεδο της εξυπηρέτησης, που εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρίας και τη βασική αρχή λειτουργίας της ομάδας του Call Center, στα μέλη της οποίας οφείλεται αποκλειστικά και η φετινή διάκριση. Τέλος, επεσήμανε πως «όσο και αν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, δεν επαναπαυόμαστε και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιβατών μας».

Η ομάδα του Τηλεφωνικού Κέντρου της AEGEAN, που απαρτίζεται από περίπου 190 στελέχη, διακρίθηκε για 2η συνεχή φορά, μεταξύ περισσότερων από 4.200 συναδέλφων τους από 44 εταιρείες σε 6 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας, που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία αξιολογήθηκε μέσω «μυστικών κλήσεων» (mystery calls) στην ευκολία πρόσβασης, στον χρόνο αναμονής, στην αντίληψη και κατανόηση του αιτήματος κ.α. και συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό 97,92%, βελτιώνοντας περαιτέρω τα αποτελέσματά της από το προηγούμενο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας και πραγματοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια.

Λίγα λόγια για την εταιρεία AEGEAN

H AEGEAN και η θυγατρική της, Olympic Air, μετέφεραν 14 εκατομμύρια επιβάτες το 2018. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2019 καλύπτει ένα δίκτυο 151 προορισμών, 120 εξωτερικού και 31 εσωτερικού σε 44 χώρες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται από 61 αεροσκάφη. Η AEGEAN είναι μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η Εταιρεία βραβεύτηκε για ένατη συνεχή χρονιά και δέκατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2019, από τα Skytrax World Airline Awards.

Facebook Comments

POST A COMMENT.