Βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας για την Star Alliance

Η Star Alliance, η πρώτη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία, κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Best Airline Alliance) στα Skytrax World Airline Awards, ενώ με το υψηλού κύρους Lounge «Los Angeles Lounge» της Συμμαχίας, συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο του Καλύτερου Lounge (Best Airline Alliance Lounge Award) για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Αποδεχόμενος το βραβείο στο 53ο Air Show του Παρισιού, ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε πως αυτό το βραβείο δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την εμπιστοσύνη και αφοσίωση από τις πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια επιβατών που ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν το δίκτυο της Star Alliance κάθε χρόνο. Είναι η εμπιστοσύνη των επιβατών προς τις υπηρεσίες μας, που μας έκανε να διακριθούμε ως η καλύτερη αεροπορική συμμαχία του κόσμου για 4η συνεχόμενη χρονιά, και επιβεβαιώνει τις καινοτόμες προσπάθειές μας για περαιτέρω βελτίωση του ταξιδίου τους, ανέφερε ο κος Goh.

Επιπλέον, αναφέρθηκε τιμητικά στην προσήλωση του εργατικού δυναμικού της Star Alliance, που σταθερά καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να κάνει το ταξίδι του επιβάτη πιο αποτελεσματικό, ομαλό και ευχάριστο κάθε μέρα.

Η Star Alliance απασχολεί περισσότερους απο 430.000 εργαζόμενους των 28 αεροπορικών εταιρειών, προσφέροντας μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες.

Τα World Airline Awards ξεκίνησαν το 1999, με στόχο να παρέχουν μία πραγματικά παγκόσμια μελέτη ικανοποίησης επιβατών. Ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο ψηφίζουν στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης επιβατών, για να αποφασίσουν τους νικητές των βραβείων.

Η Star Alliance ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία που βραβεύτηκε με το Best Alliance Award από την Skytrax, όταν εισήχθη η κατηγορία για πρώτη φορά, το 2005.

Η τελευταία έρευνα του οργανισμού προσέλκυσε 21.65 εκατομμύρια συμμετέχοντες, από περισσότερες από 100 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε πάνω από 300 αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε πως η βράβευση αυτή, αποδεικνύει το γεγονός ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με τους επιβάτες.

Η Star Alliance έχει κερδίσει αυτό το σημαντικό βραβείο δέκα φορές, από το 2005, και παραμένει στο προσκήνιο των παγκόσμιων αεροπορικών συμμαχιών.

Συμπληρώνοντας, τα βραβεία της Star Alliance, 15 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας έλαβαν διακρίσεις σε 46 επιμέρους κατηγορίες, μέσα στις οποίες ανήκει και η Aegean Airlines ως “Best Regional Airline in Europe”.

Facebook Comments

POST A COMMENT.