Κύπρος : Εντοπίστηκε η σορός της μικρής Sierra

entopismos sierra

Σήμερα το μεσημέρι στην Λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός της μικρής Σιέρρα. Πρόκειται για το 7ο θύμα του καθ’ ομολογίαν κατασυρροή δολοφόνου, το οποίο επιχειρούσαν να εντοπίσουν και μετά από επίπονες έρευνες, κατάφεραν και εντόπισαν το άψυχο σωματάκι του μικρού κοριτσιού. Πρόκειται για την 6χρονη κόρη της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες. 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κύκλος των ερευνών κλείνει σήμερα μετά από ένα θρίλερ που κράτησε δύο περίπου μήνες. Την είδηση, επιβεβαίωσε συγκινημένος ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.
Στη σκηνή έφθασαν οι ιατροδικαστές Nικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ο Υπεύθυνος και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.
Σε δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, το άψυχο σώμα της εξάχρονης Σίερρα βρέθηκε σε βάθος έξι μέτρων και σε κατάσταση σαπωνοποίησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της εξάχρονης εντοπίστηκε μέσα σε καλαμιώνες, δεξιά από το σημείο που υπέδειξε ο 35χρονος. Ενώ να σημειωθεί πως την εντόπισε ο δύτης που εντόπισε και την Μαρικάρ Βαλντέζ.

Υπέδειξε το ακριβές σημείο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι ανακριτές έφθασαν το πρωί στο κελί του 35χρονου για συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήθελα να του υποβάλουν και μετά από απαντήσεις που έδωσε, τον οδήγησαν εκ νέου στην σκηνή, ώστε να υποδείξει με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σημεία.
Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς ομολόγησε επτά δολοφονίες, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικα παιδιά.

 

Νωρίτερα σήμερα, ανακοινώθηκε ότι θα αφαιρούσαν από την λίμνη 250 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού, ώστε να εντοπίσουν την μικρή, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες άναψαν το πράσινο φως. Ωστόσο ο κύκλος των ερευνών έχει κλείσει μετά και τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

Facebook Comments

POST A COMMENT.