“Follow the River Cup”: ο νέος αλλά πολλά υποσχόμενος αθλητικός θεσμός αγώνων δρόμου

Μεγάλη Εκδήλωση Αγώνων Δρόμου θεσμοθετείται για πρώτη φορά στην πόλη των Τρικάλων. Το “Follow the River” ξεκινάει με τον πρώτο αγώνα Δρόμου στις 16 Ιουνίου 2019 στα Τρίκαλα με μια αγωνιστική διαδρομή που εκτείνεται στην όχθη του Ληθαίου ποταμού, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. 

Το εν λόγω εγχείρημα αφορά σε αγώνες δρόμου σε επίπεδο Κυπέλλου Ελλάδος με την επωνυμία Follow the River Cup”, όπου οι συμμετέχοντες αθλητές στους αγώνες θα διακρίνονται και θα επιβραβεύονται με ανάλογες  διακρίσεις στο τέλος των αγώνων.

Ο θεσμός F.R.CUP για το 2019 περιλαμβάνει τις πόλεις των Τρικάλων, της Έδεσσας και της Άρτας, ενώ για το 2020 θα συμμετέχουν 6 έως 8 πόλεις που διατρέχονται από ποτάμια.

Σκοπός του Dielpis που αποτελεί μέρος του νέου θεσμού αγώνων δρόμου για την Ελλάδα, είναι να δημιουργήσει ένα νέο ισχυρό θεματικό κίνημα αγώνων δρόμου σε όχθες ποταμών που διαρρέουν συγκεκριμένες πόλεις, ενώ  μέσα από τους αγώνες αυτούς προβάλλει τις πόλεις και αναπτύσσει τον θεματικό Αθλητικό τουρισμό.

Το Dielpis σε σύμπραξη με τα αθλητικά σωματεία της πόλης των Τρικάλων ΓΥ.Σ.Τ. και ΖΕΥΣ αναγγέλλουν πρόσκληση προς όλους τους λάτρεις των αγώνων Δρόμου από όλη την Ελλάδα να στηρίξουν νέο αθλητικό θεσμό.

 

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 10:00-12:00 στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων.

Facebook Comments

POST A COMMENT.