Βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα από το «Μουσικό Πολύτροπο»

c0892d67eabde4913d17fd9797d1e08b

Τις δυνάμεις τους ενώνουν παλιά και νέα μέλη του «Μουσικού Πολυτρόπου» και τραγουδάνε σε μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 20.00, στο θεατράκι στο υπόγειο του κτιρίου του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Το «Μουσικό Πολύτροπο» είναι ένα σύνολο φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, που δημιουργήθηκε το 1994 από τον Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ, Ιωάννη Καϊμάκη, με στόχο να μεταφέρει στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις των μαθημάτων. Αποτελεί σημαντικό πομπό της ελληνικής παράδοσης, ενώ παράλληλα προβάλλει το πολύμορφο έργο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος της εκδήλωσης «Μουσική προσφορά» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, για να αντιμετωπιστεί η πολυδάπανη νοσηλεία 28χρονης – μέλους του «Μουσικού Πολυτρόπου», η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Ιορδανία, πριν από περίπου δύο μήνες. Μετά τη μεταφορά της από την Άκαμπα της Ιορδανίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων εξακολουθεί να νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει φιλικά χορευτικό συγκρότημα της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας.

Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Facebook Comments

POST A COMMENT.