Το 3o Swimming Club Experience 2019 στο Akanθus με έντονο συναγωνισμό

anoixththalassa

Ο Γιώργος Φιρφιλιώνης και η Βασιλική Κουβέλη ήταν οι μεγάλοι νικητές, στις over all κατηγορίες ανδρών και γυναικών, στα 5.000 μ., του «3ο SwimmingClub Experience», της κορυφαίας συνάντησης κολύμβησης ανοικτής θάλασσας, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Akanθus στον Άλιμο. Μια πραγματικά ξεχωριστή και μοναδική κολυμβητική εμπειρία που άλλαξε τα δεδομένα στην ανοικτή θάλασσα στην Αττική, μιας και διεξάγεται κυριολεκτικά μέσα στην Αθήνα.

Στην Κυριακάτικη συνάντηση, παρ’ ότι διεξήλθε ημέρα των εκλογών, το παρών έδωσαν 269 κολυμβητές και κολυμβήτριες, δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, σε έναν πραγματικά υπέροχο χώρο, με έντονο συναγωνισμό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Στα 5.000 μ. με wetsuit πρώτευσαν ο Χαρίσης Τζαναβάρας και η Κατερίνα Σάπαρη,  στα 3.000 μ. νίκησαν ο Βασίλειος Δεμέτης και η Βασιλική Τασσοπούλου και με wetsuit ο Κώστας Βλάχος και η Νέλη Δελιάλη, ενώ  τέλος στα 1.000 μ. νικητές ήταν ο Λευτέρης Πανέτης και η Αθανασία Ρουμάνα και με wetsuit ο Παναγιώτης Δημόπουλος και η Εύα Μπέκα.

Facebook Comments

POST A COMMENT.