Η μεταφορά κοινού στις παραστάσεις της Πειραιώς 260 με το Πούλμαν του Φεστιβάλ Αθηνών

Festibal athinwn epidavroy

Απόψε το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 ξεκινάει με τις πρώτες παραστάσεις στην Πειραιώς 260 και το πούλμαν του Φεστιβάλ να μεταφέρει δωρεάν το κοινό προς και από τις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ.

Στις 19:00 το απόγευμα, στον Χώρο Α της Πειραιώς 260 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεση «Love Story» της Candice Breitz, μία έκθεση όπου πρωταγωνιστούν η Τζούλιαν Μουρ και ο Άλεκ Μπόλντουιν, αναπαριστώντας σύντομα αποσπάσματα από συνεντεύξεις έξι προσφύγων. Στην εγκατάσταση το κοινό μπορεί να δει και τις αρχικές, αμοντάριστες συνεντεύξεις των ίδιων των προσφύγων και μεταναστών. Η εγκατάσταση, που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές όπου έχει παρουσιαστεί, θα λειτουργεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, από τις 19:00 ως τις 24:00.

ADVERTISING

Από σήμερα θα λειτουργεί στο προαύλιο της Πειραιώς η εγκατάσταση του Μαρκ Χατζηπατέρα, «Building hope», ένα διαδραστικό έργο τέχνης για παιδιά και μεγάλους (30/5-30/6) με τεράστια μαξιλάρια χρωματιστά που λειτουργούν και σαν παζλ. Παράλληλα, στο κτίριο Β, θα υπάρχει η έκθεση του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, με έργα παιδικής ζωγραφικής εμπνευσμένα από το φετινό ρεπερτόριο της Επιδαύρου (30/5-17/7). Από σήμερα οι επισκέπτες της Πειραιώς θα μπορούν να θαυμάσουν και τη μεγάλων διαστάσεων τοιχογραφία του Παύλου Τσάκωνα «Two, hands» στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου Α.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια του πούλμαν του Φεστιβάλ Αθηνών θα είναι τα εξής:

  1. Από Σύνταγμα, και συγκεκριμένα από Φιλελλήνων (και γωνία Ξενοφώντος) για την Πειραιώς 260, αναχώρηση στις 20:00. Το πούλμαν θα κάνει μία ακόμη στάση για επιβίβαση στο κατάστημα Hondos Center στην Ομόνοια.
  2. Από Πειραιώς 260 προς Σύνταγμα, αναχώρηση στις 23:00, με μία ενδιάμεση στάση αποβίβασης στο Hondos Center στην Ομόνοια.
  3. Από Πειραιώς 260 προς Σύνταγμα στις 00:30 με μία ενδιάμεση στάση αποβίβασης στο Hondos Center στην Ομόνοια.

Facebook Comments

POST A COMMENT.