Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

1e0a93d57c50dc2646010a18eb7be168

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, εκπρόσωποι της εταιρίας φυσικού-μεταλλικού νερού «Βίκος», περπάτησαν μαζί με 10.000 συμμετέχοντες στη διαδρομή αγάπης του 7ου Sail For Pink του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης. 

Για ακόμα μια φορά, πραγματοποιήθηκε η μοναδική αυτή διοργάνωση που χρωματίζει την πόλη εδώ και 7 χρόνια με το ροζ χρώμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Με σκοπό τη στήριξη όλων των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού, την απομυθοποίηση της νόσου, την ενημέρωση και την πρόληψη, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» έδωσε δυναμικό παρών, στηρίζοντας τους συμμετέχοντες αλλά και το ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα των 400 γυναικών που παρευρέθηκαν ως νικήτριες της νόσου.

Τόσο στη «διαδρομή της ελπίδας» και αγάπης όσο και στην «πλεύση ζωής» με τη συμμετοχή 50 ιστιοπλοϊκών σκαφών και 10 ναυτιλιακών σωματείων, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έδωσε το δικό της μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

«Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, αν διαγνωστεί έγκαιρα. Με κίνητρο την έμπρακτη στήριξη τέτοιων δράσεων, συνεχίζουμε να μοιράζουμε χαμόγελα. Είναι στη φύση μας», δήλωσε η εταιρία φυσικού και μεταλλικού νερού.

Facebook Comments

POST A COMMENT.