13ο Athens Tattoo Convention: Με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

athenstatto

Για άλλη μια χρονιά, το Athens Convention είναι γεγονός. Από  σήμερα 10 έως τις 12 Μαΐου είναι αφιερωμένο στους σκληροπυρηνικούς και όχι μόνο οπαδούς των τατουάζ με το φετινό Athens International Tattoo Convention στο γήπεδο Tae kwon Do του Παλαιού Φαλήρου. 

Το φεστιβάλ σβήνει τα 13α κεράκια του, κρατώντας τα πρωτεία στα ραντεβού για τους λάτρεις του ανεξίτηλου μελανιού, ως σημείο αναφοράς τόσο για όσους θέλουν να χτυπήσουν ένα (ακόμη) τατουάζ όσο και για όσους απολαμβάνουν τα περίτεχνα σχέδια πάνω στο κορμί. Φυσικά, η γιορτή δεν περιλαμβάνει μόνο tattoo αλλά και μπόλικη street κουλτούρα και μουσική.

Για αρχή, περισσότερα από 230 δυνατά ονόματα της δερματοστιξίας θα βρίσκονται στο χώρο. Ανάμεσα στους πιο διάσημους ξεχωρίζουν οι Γιώργος Μαυρίδης, Benjamin Laukis, Jak Connoly, Sam Barber, Dave Paulo, Steve Butcher, El Whyner, Norm, Carlos Rojas, Myrhwan, Fred Thomas, Yomico Moreno, Bill Loika, Horihimo Mitomo και Mutsuo. Όλοι τους θα διαγωνιστούν για το καλύτερο τατού της ημέρας, σε όλες τις κατηγορίες, σε μικρά και μεγάλα τατού.

Το τριήμερο εγκαινιάζεται με body painting και graffiti show για να μπούμε στο κλίμα της εκδήλωσης. Παράλληλα οι επιδέξιοι καλλιτέχνες θα δείχνουν τα καλύτερα τατού σε κάθε κατηγορία, τριμπαλικά, ρεαλιστικά, κινέζικα, dotism (σχεδιασμός τατουάζ με κουκίδες), old school πολύχρωμα και ασπρόμαυρα. Τα σχέδια είναι τόσα πολλά και ψαγμένα που θα δυσκολέψει την απόφαση για όσους επισκέπτες δεν έχουν κατασταλάξει για το επόμενο τατού τους – όμως ας αποδεχτούμε την πρόκληση, αφήνοντας το τατουάζ να μας επιλέξει εκείνο και όχι εμείς το τατουάζ.

Επιπλέον, για αυτούς που λατρεύουν τη χιπ-χοπ μουσική, το Σάββατο 11 Μαΐου θα βρίσκεται ο γνωστός ράπερ Τάκι Τσαν στη σκηνή του φεστιβάλ, ενώ καθ’ όλες τις ημέρες θα λάβουν χώρα graffiti και skate δρώμενα. Παράλληλα, η συμμετοχή του Make A Wish θα βρίσκεται σε ξεχωριστό booth, για όσους επιθυμούν να στολίσουν το σώμα τους με ένα αστέρι, συμβάλλοντας στο χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Facebook Comments

POST A COMMENT.