Διήμερο Europe Square food festival 2019 στην Λάρνακα

food festival larnaca

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 από τις 4:00 μ. μ. μέχρι τις 10:00 μ. μ., στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, θα πραγματοποιηθεί το Europe Square Food Festival.

Σκοπός είναι, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας, της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και της γνωριμίας των γεύσεων που ζουν ανάμεσα μας. Το Φεστιβάλ, επιθυμούμε να μεταδώσει κοινωνικά μηνύματα, ψυχαγωγία στην κοινωνία της πόλης, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Σας ενημερώνουμε πως η διοργάνωση δεν έχει αυτοσκοπό την κερδοφορία, γι΄ αυτό και σημαντικό μέρος των εσόδων θα ενισχύσουν το πολύ σημαντικο έργο της EUROPA DONNA CYPRUS.

Η είσοδος  θα είναι ελεύθερη και θα ενισχυθούν με προβολή της δουλειάς τους, ντόπιοι επιχειρηματίες. Οι διάφοροι επαγγελματίες, θα εκπροσωπούν διαφορετικές κουζίνες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν ακούσματα από διάφορα μέρη της Ευρώπης από σχήματα και Dj (με πολύ ήπιο ήχο), χορευτικά σώου από ντόπια και ξένα συγκροτήματα, περιπτερά ενημέρωσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (σε συνεργασία με το σπίτι της Ευρώπης στην Κύπρο), περίπτερο προβολής της δράσης της EUROPA DONNA CYPRUS και πολλά αλλά.

Ελάτε λοιπόν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, να γευτείτε διαφορετικές γεύσεις, να απολαύσετε την υπέροχη πλατεία Ευρώπης και τις φοινικούδες, να δροσιστείτε με μία κρύα μπύρα Carlsberg και να περάσετε ένα υπέροχο και ξεχωριστό ΠαρασκευοΣάββατο.

Facebook Comments

POST A COMMENT.