Ανακαλύπτουμε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

idrimaevgenidoy

Το Ίδρυμα Ευγενίδου αφιερώνει τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής (ώρες 13:00 έως 17:15), στις Φυσικές Επιστήμες, τον Προγραμματισμό, την Ρομποτική και την Αστρονομία και μας προτείνει να ανακαλύψουμε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει», προσφέροντάς επιλεγμένες δράσεις σε μειωμένες τιμές.

Αγοράζοντας ταυτόχρονα δύο εισιτήρια, ένα για το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο και ένα για το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας «Athena», υπάρχει ειδική μειωμένη τιμή 3€ ανά εισιτήριο.

Βήμα πρώτο: Επιλέγετε μία από τις έξι εντυπωσιακές παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου (αυτές που προβάλλονται μεταξύ 13:00 και 16:30) «Το Κέντρο του Κόσμου», «Ζωή στο Σύμπαν», «Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος», «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη», «Διαστημικές καταιγίδες στο Βόρειο Σέλας» και «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα».

Βήμα δεύτερο: Επιλέγετε μία από τις δραστηριότητες του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας «Athena», του νέου πρότυπου χώρου γνωριμίας, ενασχόλησης και πειραματισμού με την Επιστήμη και την Τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους.

Βήμα τρίτο: Πηγαίνετε στο ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Αγοράζετε ταυτόχρονα δύο εισιτήρια (ένα για το Πλανητάριο και ένα για Athena) με μειωμένο εισιτήριο 3€ ανά δράση και το ταξίδι στον κόσμο της Επιστήμης που μας «περιβάλλει» ξεκινά!

Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίων ΜΟΝΟ από το Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου και έως εξάντλησης τω διαθέσιμων θέσεων.

Facebook Comments

POST A COMMENT.