Βρεφική σειρά Johnson’s: Ακόμα πιο απαλή φροντίδα για τα μωρά

JOHNSON’S

Η βρεφική σειρά Johnson’s, με βελτιωμένες συνθέσεις, νέες συσκευασίες και με σύμμαχο την επιστήμη, έχει ως αποστολή να προσφέρει τα πιο απαλά και ποιοτικά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά τους.

Η εταιρεία Johnson’s λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους, έκανε μία τεράστια επένδυση σε έρευνα τα τελευταία χρόνια, ώστε να τους προσφέρει ακριβώς τα προϊόντα που θέλουν, που θα μπορούν να εμπιστευθούν και  να νιώθουν σιγουριά χρησιμοποιώντας τα. Έτσι λοιπόν, πάνω από 400 συστατικά εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν πριν επιλεγούν τα νέα, βελτιωμένα, αποτελεσματικά και απαλά προϊόντα, που δεν περιέχουν parabens, χρωστικές, θειικές και φθαλικές ενώσεις. Προϊόντα που είναι υποαλλεργικά και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης.

Στη νέα εποχή του Johnson’s, δεν αναδιαμορφώνουμε μόνο τα υπάρχοντα προϊόντα, αλλά επιπλέον, εισάγουμε την επαναστατική τεχνολογία και την επιστημονική μας τεχνογνωσία στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Η ολοκαίνουργια σειρά Johnson’s CottonTouch™, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων. Τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν αγνό βαμβάκι, είναι υποαλλεργικά και με ισορροπημένο pΗ  για τη βρεφική επιδερμίδα, προσφέροντάς ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα. Το άρωμα του CottonTouch™ δοκιμάστηκε από μαμάδες σε όλο τον κόσμο και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενδείκνυται για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ενισχύοντας τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ γονιού και μωρού, βοηθώντας έτσι στη φυσική και συναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους.

Johnson’s-1

Τα νέα προϊόντα Johnson’s έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μίας από τις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες θέλουμε να προσφέρουμε την απόλυτη φροντίδα Johnson’s:

Προϊόντα για νεογέννητα: Με ήρωα τη νέα σειρά CottonTouch™, είναι σχεδιασμένα για να ενισχύσουν το δέσιμο μεταξύ γονιού και παιδιού και να προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής.

Προϊόντα για μωρά: Ειδικά σχεδιασμένα για τα μωρά που αρχίζουν να μπουσουλάνε και να περπατούν, για να τα βοηθήσουν στην ανακάλυψη του κόσμου. Η σειρά Bedtime με το άρωμα Natural Calm™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας ρουτίνας ύπνου, που είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι βοηθά τα μωράκια να κοιμηθούν γρηγορότερα και περισσότερο.

Προϊόντα για νήπια/ παιδιά: Για τους μικρούς μας εξερευνητές, η νέα σειρά Strength drops έχει σχεδιαστεί με διασκεδαστική συσκευασία και συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και κάνουν το μπάνιο πιο εύκολο για τους γονείς.

Προϊόντα για όλη την οικογένεια: Με άρωμα που θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία, το Gold shampoo, έχει επίσης ανανεωθεί, αφαιρώντας τις χρωστικές και τα υπόλοιπα  χημικά συστατικά που δεν χρειάζονται τα μαλλιά μας. Διατηρώντας, όμως, φυσικά το χαρακτηριστικό  του άρωμα και την αποτελεσματικότητά του.

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.