Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προσφέρουν 5 μοναδικά καλάθια με νηστίσιμες λιχουδιές

kafekoption

Διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής και τα  Καφεκοπτεία Λουμίδη δίνουν την ευκαιρία στον καθένα να επιλέξει νηστίσιμα εδέσματα μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων,  απολαμβάνοντας πάντα  εκλεκτό καφέ που συνδυάζει την φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα και το ξεχωριστό άρωμα.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη θέτοντας υψηλά και αδιαπραγμάτευτα ποιοτικά κριτήρια συνεργάζονται και εμπιστεύονται διαχρονικούς και νεότερους Έλληνες παραγωγούς, διασφαλίζοντας στο τελικό καταναλωτή μία πλούσια γκάμα νηστίσιμων προϊόντων με υπεραξία – ιδανικά για να συνοδεύουν τον φρεσκοαλεσμένο  καφέ  τους.

Χαλβάδες ζυμωμένοι στο χέρι σε πολλές γεύσεις, ταχίνι & βούτυρα ξηρών καρπών, χειροποίητες μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, ποιοτικό μέλι,. λαχταριστά νηστίσιμα αρτοσκευάσματα (μουστοκούλουρα, κουλουράκια, μπάρες δημητριακών), παραδοσιακά λουκούμια, σοκολατένια κεράσματα και πολλά άλλα νηστίσιμα εδέσματα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις

Στο πνεύμα των ημερών, μέσω ενός ξεχωριστού διαγωνισμού στη σελίδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο Facebook κάθε εβδομάδα και συνολικά για 5 εβδομάδες θα κληρώνεται ένας τυχερός που θα κερδίσειι ένα “καλάθι” από νηστίσιμες λιχουδιές και φυσικά ελληνικό φρεσκοαλεσμένο καφέ. Τα νηστίσιμα καλάθια είναι αφιερωμένα στο πιο βασικό γεύμα της ημέρας, δηλαδή το πρωινό ώστε να συνοδεύσουν τον πρώτο καφέ της ημέρας με άλλα εκλεκτά προϊόντα.

Ο νικητής μπορεί να κερδίσει είτε το πρώτο καλάθι με το κλασσικό παραδοσιακό Βραζιλιάνικο χαρμάνι “Ξανθός” που περιλαμβάνει φυσική μαρμελάδα φράουλα της εταιρείας Evlogia, κλασικό βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας The Nutlers, ταχίνι Twist με φουντούκι, μέλι και μαστίχα Χίου της εταιρείας Αργουδέλης και τέλος ένα μελί ρείκι της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός. Είτε το δεύτερο καλάθι με τον εξαιρετικό αυθεντικό καφέ από 4 εκλεκτές ποικιλίες “Άρωμα” που περιλαμβάνει μαρμελάδα εσπεριδοειδών της εταιρείας Evlogia, βούτυρο κάσιους της εταιρείας The Nutlers, παραδοσιακό ξανθό ταχίνι της εταιρείας Αργουδέλης και ένα βάζο με μελί ελάτης βανίλια της εταιρείας Μελισσοκομία Χελμός.

Η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα στα δύο καλάθια, αφού το ένα περιλαμβάνει το χαρμάνι “Ξανθός” με την παραδοσιακή γεύση, το πλούσιο καϊμάκι και το ισορροπημένο σώμα, ενώ το άλλο περιλαμβάνει το χαρμάνι “Άρωμα” με την εκλεπτυσμένη γεύση και το φινετσάτο άρωμα με νότες καραμέλας και λουλουδιών. Επιλέξτε λοιπόν το χαρμάνι που θέλετε να συνοδεύει τα πρωινά σας και απολαύστε το μαζί με 8 μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής Γης, τα οποία θα βρείτε ανά πάσα στιγμή στα Καφεκοπτεία Λουμίδη..

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.

Facebook Comments

POST A COMMENT.