Η Κβαντική Βιοανάδραση και τα θεραπευτικά της οφέλη για τον άνθρωπο

kvantiki-vioanadrasi

Η Κβαντική Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμός, είναι μία ενεργειακή θεραπευτική μέσω συχνοτήτων, η οποία στηρίζεται στη φιλοσοφία της ομοιοπαθητικής, κατά την οποία “το όμοιο θεραπεύει το όμοιο”. «Ακριβέστερα, η Κβαντική Βιοανάδραση είναι μία τεχνική στην οποία οι άνθρωποι εκπαιδεύονται ώστε να βελτιώσουν την υγεία τους χρησιμοποιώντας σήματα από το σώμα τους», όπως εξηγεί στο eaete.gr η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Δρ Μαριάνθη Στυλιανού.

Βασισμένη στις ιπποκρατικές αρχές της ιατρικής και την κβαντική φυσική και κβαντική μηχανική, η Κβαντική Βιοανάδραση, με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε συσκευές, οι οποίες -αφού ανιχνεύσουν τις προσωπικές συχνότητες κάθε ατόμου- τις επιστρέφουν σαν συχνότητες αποκατάστασης, τυχόν ζητημάτων υγείας, συμβάλλοντας έτσι στην επαναφορά της καλής σωματικής και ψυχικής λειτουργίας.
Πρόκειται για μία τεχνολογία που αναπτύσσεται ευρέως σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία αλληλεπιδρά με το σώμα σε βιολογικές ταχύτητες και με τη συνδρομή των υπολογιστών, δίνει στο θεραπευόμενο αποτελέσματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Εξηγώντας μας, πιο αναλυτικά, η Δρ Μ. Στυλιανού για την Κβαντική Βιο-ανάδραση, επισημαίνει:

Το μήκος κύματος της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας ενός υγιούς ατόμου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας που καταγράφεται σε ένα άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Στα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης υπάρχουν ηλεκτρόδια σχεδιασμένα, έτσι ώστε να λαμβάνουν και να καταγράφουν τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και να τα μεταφέρουν στη συσκευή. Η Βιοενέργεια ή Βιοανάδραση είναι ακριβώς αυτή η χρησιμοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων από το σώμα του ατόμου για θεραπευτικούς σκοπούς.

Πώς η Κβαντική Βιο-ανάδραση μπορεί να μας βοηθήσει, επηρεάζοντας θετικά την υγεία μας; 

Η ευρέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία, που αναφέραμε παραπάνω, εφαρμόζεται σε πολλούς τομείς της υγείας, μετρώντας τη φυσική αντίδραση σε ηλεκτρικά σήματα και επιστρέφοντας τα αποτελέσματα στον ασθενή. Μία γνωστή εφαρμογή που μπορούμε να φέρουμε ως παράδειγμα είναι το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Είναι μια συσκευή Βιο-Ανάδρασης, η οποία μεταδίδει τα ηλεκτρικά σήματα της καρδιάς σε συσκευή.

Η Κβαντική Βιο-Ανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση φυσικών και συναισθηματικών συχνοτήτων και την καταγραφή της ψυχολογικής και συναισθηματικής κατάστασης, υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητας του θεραπευόμενου, όπως η τάση για άγχος, η οποία είναι εξαιρετικά επιβαρυντική για την υγεία.

Η Κβαντική Βιοανάδραση διευκολύνεται μέσα από τα συστήματα EDUCTOR/INDIGO, τα οποία είναι τα πιο αποτελεσματικά διαθέσιμα συστήματα Βιοανάδρασης και πρωτοπόρα στη μη-επεμβατική, χωρίς φάρμακα, χαλάρωση για το άγχος και την αντιμετώπιση του πόνου.

Τα επαναστατικά αυτά συστήματα μέτρησης μπορούν να υπολογίζουν χιλιάδες bits βιο-ενεργειακής πληροφορίας του θεραπευόμενου, βοηθώντας στον εντοπισμό στρεσογόνων παραγόντων στο σώμα του -σε μόλις 3 με 4 λεπτά- βρίσκοντας μάλιστα και την αιτία που προκάλεσε το άγχος. Μπορούν οι συσκευές αυτές να διαγνώσουν τάχιστα και με ακρίβεια και αξιοπιστία τι επηρεάζει το σώμα του ατόμου και το περιβάλλον του. Μετρούν τη βιο-ενεργητική ισορροπία και τις συνολικές αντιδράσεις από το άγχος, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή βιο-ενεργητική ανάλυση. Επειδή το επιπλέον άγχος είναι ένας βασικός παράγοντας για την εκδήλωση ασθένεια, τα συστήματα αυτά εναρμονίζονται ώστε να μειώνουν τους στρεσογόνους παράγοντες που δημιουργούν ασθένειες.

Μερικά πρακτικά παραδείγματα: Σε ποιες ασθένειες – παθήσεις μπορεί να βοηθήσει ως ενεργειακή θεραπευτική η Κβαντική Βιοανάδραση

Τα ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στο μέτωπο, στους καρπούς και στους αστραγάλους αναλύοντας την κβαντική ενέργεια βάσει των κβαντικών συχνοτήτων των ανθρώπων και των ζωντανών οργανισμών, γενικότερα.

Έτσι, η Κβαντική Βιοανάδραση ενεργεί θεραπευτικά και βελτιωτικά σε όλα τα νευρολογικά και ψυχοσωματικά συμπτώματα στο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς –όπως είναι γνωστό– τα αρνητικά συναισθήματα μειώνουν την αντοχή του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετράει φυσικές και συναισθηματικές συχνότητες του θεραπευόμενου ή του ασθενή και να καταγράφει την ψυχολογική και συναισθηματική του κατάσταση, υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητάς του, όπως η τάση για άγχος, η οποία συχνά επηρεάζει την υγεία.

Επίσης, σε θέματα αντιγήρανσης, ενεργοποιεί το κολλαγόνο, την ελαστίνη, τις ορμόνες το μεταβολισμό και αφομοιώνονται όλες οι τροφές καλύτερα.

«Αν θεωρήσουμε ότι το ανθρώπινο σώμα με τα διάφορα όργανα είναι μία ορχήστρα που πρέπει να συνεργαστεί -επικοινωνώντας αρμονικά το ένα όργανο με το άλλο- για να αποδοθεί μία μελωδία, τότε κατανοούμε ότι -εάν δεν επικοινωνεί καλά το ένα όργανο με το άλλο- το σώμα πάσχει, έχουμε άμεση εκδήλωση αδυναμίας ή ασθένειας», καταλήγει η Δρ Μαριάνθη Στυλιανού*.

 

  Αποτέλεσμα εικόνας για Κβαντική Βιοανάδραση *Δρ Μαριάνθη Στυλιανού, Ph.D.
Π.Α. Καθηγήτρια Ψυχολογίας Παν/μίου Κρήτης,
Π. Διευθύντρια Κ.Ψ.Υ.

Facebook Comments

POST A COMMENT.