Ο Χρήστος Βολικάκης, δάσκαλος για μία μέρα

VOLIKAKIS

 «Είσαι το πρότυπό του, γίνε ο δάσκαλός του» αυτό είναι το πρόγραμμα του φορέα Διάδρασις που στοχεύει να φέρνει τα παιδιά κοντά σε προσωπικότητές πρότυπα για την καθημερινότητά και την ζωή τους.

Ο Χρήστος Βολικάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, που έχει φέτος σαρώσει τα μετάλλια, πάντα δίπλα στα παιδιά και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρότασή μας και παρά το βαρύ του πρόγραμμα να γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 6:30 θα γίνει «δάσκαλος».

Ποιο καλύτερο πρότυπο λοιπόν από έναν αθλητή που όχι μόνο δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το καλύτερο αλλά και που η επιμονή του και η συστηματική του προσπάθεια τον οδήγησε στην κατάκτηση της κορυφής του κόσμου.

Θέλοντας λοιπόν να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά να ακολουθούν υγιή πρότυπα φέρνουμε αυτές τις προσωπικότητες κοντά τους έτσι ώστε να εμπνευστούν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον φορέα Διάδρασις (Μασσαλίας 26, Περιστέρι) και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα αφού ακούσουν τον Χρήστο να συνομιλήσουν μαζί του και τον ρωτήσουν για τον ίδιο και τις επιτυχίες του.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους, φίλους και μη της ποδηλασίας να γνωρίσουμε από κοντά ένα νέο παιδί ένα νέο πρότυπο.

Facebook Comments

POST A COMMENT.