«Το μικρό σπίτι στο ποτάμι» στο Studio Μαυρομιχάλη

to_mikro_spiti_sto_potami

Στο Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το έργο «Το μικρό σπίτι στο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή. Το έργο αποτελεί το πρώτο θεατρικό κείμενο της Μαριλένας Καβάζη και παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
Το «Το μικρό σπίτι στο ποτάμι» αποτελεί μια «μεταφυσική» κωμωδία για τη γυναικεία δύναμη, την αιώνια πάλη με το άλλο φύλο και τον εαυτό μας αλλά και για το ποτάμι της ζωής που κυλά, πάντα ορμητικά και επικίνδυνα, είτε θέλουμε να μπούμε σε αυτό είτε όχι.

Τέσσερις άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες συναντιούνται σε ένα κτήμα, κάπου στα βουνά της Κρήτης, για να παρακολουθήσουν ένα γυναικείο σεμινάριο μιας φημισμένης Δασκάλας. Καθώς είναι οι μόνες Ελληνίδες – από τις σαράντα, παρακαλώ, γυναίκες που έσπευσαν από όλον τον κόσμο να το παρακολουθήσουν- η υπεύθυνη τις βάζει να μείνουν μαζί στη σοφίτα ενός μικρού σπιτιού πλάι στο ποτάμι.
Χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι ψάχνουν να βρουν (ή να αποφύγουν), οι τέσσερις κοπέλες θα περάσουν εκεί τρεις μέρες μαζί. Τρεις μέρες γέλιου, πόνου, αφοπλιστικής ειλικρίνειας και ξεκαρδιστικών ψεμάτων. Όταν, ξαφνικά, συνειδητοποιήσουν, όμως, ότι στο σεμινάριο βρίσκεται και ένας άντρας ανάμεσά τους, τα πράγματα θα πάρουν μια πιο…απρόσμενη τροπή.

Συντελεστές της θεατρικής παράστασης είναι οι εξείς:
Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής
Σκηνικά- κοστούμια: Εύα Τρουπιώτη
Μουσική: Γιώργος Χανός
Επιμέλεια Κίνησης: Μυρτώ Χαραλάμπους
Φωτισμοί: Φώτης Μακρής
Φωτογραφία: Βίκυ Βράκα
Βοηθός σκηνοθέτη: Παναγιώτα Παπαδημητρίου
Σχεδιασμός αφίσας: Σοφία Μυτιληναίου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Παίζουν:
Κατερίνα Αγγελίτσα, Μαριλένα Καβάζη, Εύη Καρρά, Σοφία Παπαδοπούλου

Πληροφορίες:
Περιοχή: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Νεάπολη Εξαρχείων

Τηλέφωνο: 2106453330

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (Φοιτητικό, κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών, άνεργοι), 5 ευρώ (ατέλειες)

Facebook Comments

POST A COMMENT.