Ολοκληρώνεται η έκθεση “Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius”

''LEONARDO DA VINCI'' PHOTO_4

Λίγες ημέρες απέμειναν για να επισκεφτεί κανείς τη μεγαλειώδη έκθεση “Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius” καθώς η εταιρεία παραγωγής Λάβρυς ολοκληρώνει την πορεία της την Κυριακή 31 Μαρτίου. Την έκθεση παρακολούθησαν  περισσότεροι από 150.000 θεατές στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Οι τρεις εκθέσεις που ενώθηκαν για πρώτη φορά παρουσιάζουν την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι που έγινε ποτέ στον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Τις μηχανικές εφευρέσεις του Λεονάρντο

75 μοντέλα των εφευρέσεών του, αναπαραγωγές σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικές μηχανές, αντίγραφα των περίφημων κωδίκων του και συνολικά πάνω από 200 εκθέματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με το Μουσείο Leonardo da Vinci της Ρώμης.

  • Da Vinci Alive – The Experience

Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.

  • Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα

Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

''LEONARDO DA VINCI'' PHOTO_1 ''LEONARDO DA VINCI'' PHOTO_5 ''LEONARDO DA VINCI'' PHOTO_7

 

Τα εκθέματα τις έκθεσης συμπεριλαμβάνουν πάνω από 200 μοναδικά εκθέματα του Μουσείου Leonardo da Vinci της Ρώμης, 75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Ντα Βίντσι, 17 θεματικές ενότητες όπου αναδεικνύεται το πλήρες φάσμα του έργου του Λεονάρντο, διαδραστικές εμπειρίες που ενθαρρύνουν τη γνώση διά της αφής, κατανοητές επεξηγήσεις των θεωριών και των έργων του Ντα Βίντσι, ανάλυση και ιστορικό περιεχόμενο των βασικών έργων του Ντα Βίντσι με τη χρήση διαδραστικών και διασκεδαστικών τεχνολογιών, αντιπαραβολή ανάμεσα στο έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και στις σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανικές εφαρμογές καθώς και χρήση της διαδραστικής και βιωματικής τεχνολογίας SENSORY4™.

H εταιρεία παραγωγής Λάβρυς θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες επισκέπτες που έγιναν μέρος μίας από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που έχουν στηθεί στον ελλαδικό χώρο.

Πληροφορίες:

Ωράριο Λειτουργίας:

13.30 – 23.00 Τετάρτη έως Παρασκευή (Τελευταία Είσοδος: 21.00)

Σαββατοκύριακα 10.00-23.00 (Τελευταία Είσοδος: 21.00)

Τιμές εισιτηρίων: Από 15 ευρώ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:    210 7258510

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

Facebook Comments

POST A COMMENT.