Ελληνική πατέντα έγκυρης διάγνωσης της δυσλεξίας

efoa

Ο γνωστός Χειρούργος, Ερευνητής Οφθαλμίατρος, Γιάννης Ασλανίδης, μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Ο.Ε. και Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α., σε ημερίδα με θέμα «Διαβάζουν σωστά τα παιδιά μας;», με αντικείμενο τη δυσλεξία, παρουσίασε μία πρωτότυπη ψηφιακή διαγνωστική μέθοδο πρόγνωσης & έγκαιρης παρέμβασης για τη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες στα μικρά και νέα παιδιά.

Γνωρίζοντας την πορεία και την εθελοντική-ανιδιοτελή προσφορά του Γ. Ασλανίδη στον Ελληνικό Αθλητισμό, ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Γνωρίζω το Γιάννη Ασλανίδη πολλά χρόνια. Με έχει κατακτήσει σαν Ερευνητής και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ότι προσφέρει. Η γνώση πρέπει αμείβεται στη χώρα μας. Αυτό που μένει είναι να αντιληφθούμε όλοι, πως η δυσλεξία δεν είναι αναπηρία. Πρέπει να την εντοπίσουμε νωρίς και να ακολουθήσουμε την έρευνα. Ο Γιάννης Ασλανίδης το έκανε πράξη και βοήθησε πολλούς Αθλητές/τριες ποικιλοτρόπως και χωρίς αμοιβή. Σε ευχαριστώ Φίλε Γιάννη, καθώς και τους διακεκριμένους Ιατρούς, Φώτη Πατσουράκο και Μάνο Φανδρίδη, επίσης Μέλη της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α., για την εθελοντική προσφορά σας στην Ε.Φ.Ο.Α. και στον Ελληνικό Αθλητισμό».

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.