«Finding Giannis»: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

andetocumbo

«Finding Giannis» («βρίσκοντας τον Γιάννη») είναι ο τίτλος του ρεαλιστικού και συγκινητικού ντοκιμαντέρ -που παρουσίασε το ΝΒΑ TV- με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η διαδρομή του Έλληνα αθλητή και σούπερ σταρ και της οικογένειάς του, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι να κατακτήσει όχι μόνο τα υψηλότερα τρόπαια στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και στο ΝΒΑ,προβάλλονται μέσα από το διάρκειας 21 λεπτών και 38 δευτερολέπτων βίντεο στο οποίο διηγούνται μοναδικές ιστορίες ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η οικογένειά του, σκάουτερ που τον παρακολούθησαν όταν ήταν ακόμα 16 χρονών και πρόσωπα που τον γνωρίζουν ή συνεργάστηκαν μαζί του.

Δείτε εδώ το ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Έλληνα Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι συνήθιζε να κοιμάται στο γήπεδο ανάμεσα στη μεσημεριανή και τη βραδινή προπόνηση επειδή έπρεπε να περπατήσει 5-6 χιλιόμετρα για να πάει από το σπίτι του στο κλειστό του Φιλαθλητικού, ενώ τόνισε πως σκέφτηκε να φύγει από τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ όταν η οικογένειά του απέτυχε να πάρει βίζα δύο φορές για να ταξιδέψει στη χώρα.

«Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα» ανέφερε.

Ιδιαίτερα ανθρώπινη είναι η παραδοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τέλος του αφιερώματος: «Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι».

 

Δημήτρης Τζαλακώστας

Facebook Comments

POST A COMMENT.