ADD 2019: Μουσική σύμπραξη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και του six d.o.g.s

add2019

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για το σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει στις 25 Μαΐου και κάνει την Αθήνα να χορεύει από τη δύση έως την αυγή. Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενεργοποιούν κάποιους από τους άδειους -εδώ και χρόνια- χώρους του κτιριακού συμπλέγματος του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, δημιουργώντας ένα αστικό μουσικό περιβάλλον.

Μετά το «Street Party-Το Σώσε» τον Οκτώβριο του 2018, το ADD σηματοδοτεί την εξέλιξη της δημιουργικής σύμπραξης του six d.o.g.s με τη στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη πιστεύει στις συνεργασίες, ασχολείται συστηματικά με την ηλεκτρονική μουσική και σε πειραματικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο. Σε μια διαρκή αναζήτηση της πρωτοπορίας, αφουγκράζεται την πόλη και βγαίνει από το κτίριο της Συγγρού, πιστεύοντας πως ο πολιτισμός διατρέχει όλη την Αθήνα .

Η στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το six d.o.g.s επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών. Από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia, τους Ben Klock, DVS1 και Detmann, μέχρι και τους indie αγαπημένους του αθηναϊκού κοινού, όπως οι Kiasmos και Forrest Swords.

Στις 25 Μαΐου, από το σούρουπο ως την αυγή, από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance μουσικής, το ADD επιστρέφει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης

Facebook Comments

POST A COMMENT.