“Όλα όσα είμαι”: Παρουσίαση λευκώματος της Όλγας Λυμπεροπούλου

%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%ce%bf%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b9-1

Στο Polis Art Cafe πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Όλγας Λυμπεροπούλου με τίτλο “Όλα όσα είμαι: το λεύκωμα που σε βοηθά να αφηγηθείς την προσωπική σου ιστορία” στο αναγνωστικό κοινό της Αθήνας.

Το “Όλα όσα είμαι” είναι ένα λεύκωμα που, όπως αναφέρει και ο επεξηγηματικός υπότιτλός του, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τον καθένα από εμάς να αφηγηθεί τη δική του μοναδική, προσωπική ιστορία. Μέσα από εκατοντάδες ημιτελείς προτάσεις που περιμένουν να συμπληρωθούν, το λεύκωμα οδηγεί τον κάτοχό του βήμα – βήμα ώστε να κάνει μια συνολική ανασκόπηση της ζωής του από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, να θυμηθεί ξανά ευτυχισμένες στιγμές, σημαντικά γεγονότα και επιτεύγματα για τα οποία αισθάνεται υπερηφάνεια, αλλά και να καταγράψει τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες του.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι:
Άννυ Μπενέτου, ψυχολόγος, M.Sc., Phd, συμβουλευτική και θετική ψυχολογία.
Μυρτώ Αντωνοπούλου, δημοσιογράφος υγείας, διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Love yourself, υπεύθυνη ύλης στο grandmama.gr.
Χριστίνα Αβδίκου, εικονογράφος.
Όλγα Λυμπεροπούλου, νευροψυχολόγος, M.Sc., υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης (trainyourbrain.gr).
Αλεξάνδρα Κυρίτση, φροντίστρια ατόμου με νόσο Αλτσχάιμερ.

Την εκδήλωση συντόνισε η Φλώρα Κασσαβέτη, δημοσιογράφος υγείας και ευεξίας, αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Forma και στο thriveglobal.gr του Ομίλου ANT1.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Εντύποις και το Κέντρο Διαταραχών Μνήμης.

 

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.