Συγχαρητήρια του Σπύρου Ζανιά σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη

tsitsipas-sakkari

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις, Σπύρος Ζανιάς, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη για την πορεία τους στο Australian Open.

Ο Σπύρος Ζανιάς, με δήλωσή του, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη για την πορεία τους στο Australian Open. Αναλυτικα όσα ανέφερε:

“Εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις εκφράζω συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη. Ο Στέφανος και η Μαρία έβαλαν το Τένις σε όλα τα σπίτια της Χώρας μας. Οι επιτυχίες τους μας έκαναν υπερήφανους στο Αυστραλιανό Όπεν.
Θα τους παρακολουθήσουμε στους αγώνες τους με τις Εθνικές Ομάδες Davis Cup & FED CUP και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Έρχονται κι άλλα παιδιά σε συνέχεια των δύο Πρωταθλητών μας. Η Πολιτεία, ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης, η Ε.Φ.Ο.Α. στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τα κατορθώματά τους και θα συνεχίσουν με αξιοπρέπεια να στηρίζουν τους επαγγελματίες Πρωταθλητές μας στο δρόμο για το Τόκυο.
Οι νίκες ανήκουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους. H Σημαία τους χρειάζεται μια φορά το χρόνο, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και μια φορά στα τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα γίνονται. Η Δόξα δική τους και στην Ελλάδα μας. Ευχαριστώ τη μεγάλη Αθλήτρια Αγγελική Κανελλοπούλου για τις δηλώσεις της και την καθαρή στάση της στη κρίση που βιώνει η Χώρα μας”.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.