Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος: Εκπαιδευτικά προγράμματα το Σάββατο

428072

Το Κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» διοργανώνει Σαββατιάτικα Οικογενειακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3 έως 5 ετών με τους γονείς τους).

πρόγραμμα:

• Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019
“Ο αέρας …ο παιχνιδιάρης”
Είναι το στοιχείο της φύσης που μας ακολουθεί παντού. Τον αισθανόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε. Θέλετε να ανακαλύψουμε πού κρύβεται; Παιχνίδια, πειράματα και απλές κατασκευές θα μας οδηγήσουν σε μερικές από τις πιο απίθανες κρυψώνες του.• Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
Από μήλο.. σε μήλο, ξεχωριστές ιστορίες, αλλά και μυστικά
Στη μηλιά τη φορτωμένη, μία κάμπια ανεβασμένη. Να ξέρετε! Είναι μηλογυρισμένη. Ένα σπίτι έχει φτιάξει κι είσαστε προσκεκλημένοι… μην το φάτε προσοχή. Έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί.

• Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019
“Ο Γύρος του Κόσμου σε 70 λεπτά…”
Θα ήθελες να κάνεις τον Γύρο του Κόσμου; Να δεις πώς ζουν τα παιδιά από τη μία άκρη της γης έως την άλλη! Φαντάσου πώς είναι η ζωή στην έρημο, στη ζούγκλα και στους πάγους. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά μέρη. Εσένα, πού θα σου άρεσε να ζεις; Έλα να διαλέξεις, αφού ανακαλύψεις μικρά μυστικά κάθε τόπου, μέσα από το παιχνίδι. Ένα μαγικό χαλί μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης. Ένα ταξίδι στις πέντε ηπείρους για να ανακαλύψουμε στοιχεία πολιτισμού, πανίδας και χλωρίδας. Ένα ταξίδι γεμάτο παιχνίδι, χορό, εικόνες και δημιουργία.

Διάρκεια προγραμμάτων: 70 λεπτά

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.