Στην Ελλάδα οι Αυστραλοί για Τουρισμό

20181113_1409130


Προτεραιότητα του προγράμματος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης αποτελεί η προώθηση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Αυστραλίας και Ελλάδας.
Ο κ. Παπαστεργιάδης προεδρος της κοινότητας πρόσθεσε ότι «στις στατιστικές που δημοσιεύει το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας, η Αυστραλία ξεχωρίζει. Οι Αυστραλοί ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα από όλους τους τουρίστες παγκοσμίως στα ταξίδια τους στην Ελλάδα. Επίσης, παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα έναντι όλων των τουριστών από άλλες χώρες. Ως εκ τούτου, για να επωφεληθούμε από αυτές τις σημαντικές στατιστικές, προσφέρουμε δωρεάν χώρο στην Ελλάδα να δημιουργήσει ένα γραφείο για την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής της αγοράς.” Προς το παρόν, η Ελλάδα δεν έχει τέτοιο ειδικό γραφείο στην Αυστραλία.

Η επίσκεψη της Myconian Collection οπου συνέπεσε με την απόφαση της Qatar Airways να εγκαινιάσει απευθείας πτήσεις προς τη Μύκονο περιελάμβανε σημαντικές συζητήσεις και επαφές σε διάφορες πόλεις όπως το Σίδνεϊ, την Περθ, την Αδελαΐδα, τη Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν και το Γκολντ Κόαστ στην Αυστραλία, καθώς και στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας με όλους τους σημαντικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Σε ορισμένες από αυτές τις συναντήσεις συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, οι συνεργάτες της Myconian Collection και της Qatar Airways κα Alexandra Pisker και κ. Adam Radwanski, η Εμπορική Ακόλουθος της Ελλάδας στην Αυστραλία κ. Κάτια Γκίκιζα και η κ. Halina Kubica, διευθύντρια και ιδιοκτήτης του Greece and Mediterranean Travel Centre, με τους οποίους γιόρτασαν την εγκαινίαση της νέας Luxury Greece Collection.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Myconian Collection, Βαγγέλης Δακτυλίδης, δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη:
“Η Μύκονος είχε σημαντική αύξηση επισκεπτών από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα με την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Qatar Airways από τη Ντόχα στη Μύκονο, που ξεκίνησαν τον Μάιο του 2018. H Αμερική και η Βρετανία είναι οι δύο πρώτες διεθνείς αγορές που εισέρχονται στη Μύκονο, με την Αυστραλία μεταξύ των πέντε αγορών προέλευσης τουριστών.

Επίσης σύμφωνα με τον κύριο Δακτυλίδη οι πολλαπλές πολυτελείς ξενοδοχειακές σχέσεις του ομίλου τους προσφέρουν μεγαλύτερες επιλογές στον παγκόσμιο πελάτη: «Αυτή η στρατηγική είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουμε προχωρήσει δυναμικά, κερδίζοντας πολλά βραβεία για τα ακίνητά μας». Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η ένταξη στα Leading Hotels of the World, Design Hotels, Preferred Hotels & Resorts, Relais & Chateâux, καθώς και η συνεργασία με τα πολυτελή ταξιδιωτικά δίκτυα Virtuoso, Signature Travel Network και Traveler Made.

Τα Myconian Collection Hotels & resorts
Το Myconian Collection Hotels & Resorts είναι ένας οικογενειακός όμιλος ιδιαίτερων πολυτελών ξενοδοχείων στο μυθικό νησί της Μυκόνου, όπως τρία Relais & Châteaux, δύο Leading Hotels of the World, δύο Design Hotels και δύο Preferred Hotels & Resorts. Τα ξενοδοχεία λειτουργούν σε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία του νησιού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ποικιλία από τις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες, πρωτοποριακά κέντρα spa, γκουρμέ εστιατόρια, συνεδριακές εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και μαγευτικούς χώρους για γάμους.
Στην πανέμορφη παραλία Ελιά, γνωστή για την υπέροχη άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, το Myconian Utopia Resort Relais & Châteaux, το Myconian Avaton Resort- μέλος του Design Hotels, το Myconian Villa Collection – μέλος της Preferred Hotels & Resorts LVX Collection και τα Myconian Imperial και Royal Myconian Resorts – αμφότερα διακεκριμένα μέλη των Leading Hotels of the World – προσφέρουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο από καταπληκτικές πισίνες και ιδιωτικές βεράντες.

Facebook Comments

POST A COMMENT.