Η έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius σε στέλνει στη Ρώμη

leonardo-da-vinci-500-years-of-genius-photo_1

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται και το 2019 η έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius, που διοργανώνει η πολιτιστική εταιρία Λάβρυς στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Με τη νέα χρονιά η έκθεση επιφυλάσσει εκπλήξεις στους επισκέπτες της.

Ο πιο αινιγματικός και χαμογελαστός διαγωνισμός ξεκινάει στο χώρο της έκθεσης από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 24:00.

Κράτησε το εισιτήριό σου, πόζαρε με το πιο αινιγματικό σου χαμόγελο σε όποιο σημείο της έκθεσης επιλέξεις και ανέβασε τη φωτογραφία σου στο προφίλ σου στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #davinciathens.

H φωτογραφία με το πιο αινιγματικό χαμόγελο που θα αποσπάσει τα περισσότερα likes, θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη με δύο διανυκτερεύσεις. Βρείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ: WWW.LEONARDODAVINCI.GR

Από τον Ιανουάριο λοιπόν, η πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία της επίσκεψης της έκθεσης Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius και το πιο αινιγματικό σου χαμόγελο μπορεί να σε οδηγήσουν στην αιώνια πόλη.

Ωράριο Λειτουργίας: 13.30 – 23.00 καθημερινά (Τελευταία Είσοδος: 21.00)
Σαββατοκύριακα 10.00-23.00 (Τελευταία Είσοδος: 21.00)

Προπώληση εισιτηρίων: WWW.VIVA.GR

Τιμές εισιτηρίων: Από 12 ευρώ Παρέχονται εκπτωτικά οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων. Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 20 ατόμων. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.