Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Τεράστια νίκη επί των Ρ.Φέντερερ και Μπ.Μπέντσιτς

tsitsipas-sakkari

Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-1 (3-4,4-2,3-4) κόντρα στους Ελβετούς στο Hopman Cup όπου διεξάγεται στο Πέρθ της Αυστραλίας, ολοκληρώνοντας ιδανικά την παρουσία τους με τα χρώματα της Ελλάδας.

Μεγάλη επιτυχία πέτυχαν τα δύο παιδιά του ελληνικού τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ένωσαν τις δυνάμεις τους στο μεικτό και νίκησαν το ζευγάρι των Φέντερερ -Μπεντσιτς, βάζοντας τέλος στο αήττητό τους.  

Με την ιστορική αυτή νίκη, ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μ. Βρετανία και ΗΠΑ και κάτω απο τους Ελβετούς που κέρδισαν την πρόκριση στον τελικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελβετός έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα πρωταθλητή: «Πότε δεν παίζεις για να χάσεις. Πάντα παίζεις για να κερδίζεις. Δεν ξέρω γενικά αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα το να είσαι φαβορί. Ο Στέφανος έπαιξε εξαιρετικά. Έκανε ένα σπουδαίο ματς, όπως και εγώ. Είχε ορισμένα αβίαστα λάθη. Ήταν μικρές οι διαφορές. Λεπτομέρειες έκριναν το νικητή. Είναι απολαυστικό να παίζεις με νεαρούς τενίστες. Ήταν ένα υψηλού επιπέδου ματς και υψηλής ποιότητας και το διασκέδασα».

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.