«Επέλαση των Ξωτικών»: Απολύτως ασφαλής ο χώρος – Συνεχείς οι έλεγχοι

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%b11

Τα έγγραφα με τα οποία πιστοποιείται ότι η Επέλαση των Ξωτικών είναι απολύτως ασφαλής και έχει ελεγχθεί έδωσε στη δημοσιότητα ο διοργανωτής και διευθύνων σύμβουλος της DREAMSTAR  Άρης Στάθης.

Η ανακοίνωση του χριστουγεννιάτικου χωριού και η άδεια λειτουργίας

 

Όπως επισημαίνει ο κ. Στάθης: «Και εγώ ως πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 9 ετών, έχω ως πρώτο και κύριο μέλημα να φτιάξω ένα απολύτως ασφαλές πάρκο για να παίζει και το δικο μου παιδί και όλα τα παιδιά που θα μας επισκεφτούν. Είναι κάτι που ως γονιός δεν το διαπραγματεύομαι και γι’αυτό βρίσκομαι στον χώρο μαζί με τον τεχνικό ασφαλείας και τους υπεύθυνους λειτουργίας κάθε παιχνιδιού από την έναρξη μεχρι και το κλεισιμο του πάρκου καθημερινά. Παράλληλα, κάθε πρωι, πριν ανοίξει ο χώρος γίνεται ενδελεχής έλεγχος για την εξασφάλιση της ομαλούς λειτουργίας παιχνιδιών και χώρων ψυχαγωγίας. Στο σημείο αυτό, θέλω να ενημερώσω το κοινό ότι στον χώρο βρίσκεται κάθε μέρα, όλες τις ώρες, ειδική ομάδα γιατρών όπως προβλέπει ο νόμος για τις εκδηλώσεις με μεγάλη συνάθροιση κοινού. Όντας στον συγκεκριμένο κλάδο αναψυχής εδώ και αρκετά χρόνια και ύστερα από μια εξαετή εμπειρία στην διοργάνωση του ίδιου τύπου πάρκου με τα ίδια παιχνίδια στον ίδιο χώρο αυτό που έχω προσωπικά καταφέρει είναι να διαχειρίζομαι ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για όλους τους γονείς και τα παιδιά τους με μοναδικό στόχο την δημιουργία οικογενειακών χριστουγεννιάτικων αναμνήσεων».

Ερωτηθείς ειδικότερα για τους ελέγχους επισήμανε: «Αρχικά όλος ο χώρος και τα παιχνίδια πριν, κατά τη διάρκεια και την εγκατάσταση τους ελέγχονται από πιστοποιημένο μηχανολόγο μηχανικό και ηλεκτρολόγο. Όλες οι μελέτες σχετικά με την στατικότητα γίνονται από μηχανικό και από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης, διεθνώς αναγνωρισμένο για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σε όλη την διάρκεια λειτουργίας πραγματοποιείται, καθημερινώς, έλεγχος από τον τεχνικό ασφαλείας, ο οποίος είναι και αυτός μηχανολόγος μηχανικός. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι ότι όλα τα παιχνίδια, χωρίς εξαίρεση, τηρούν τις προδιαγραφές του νόμου και είναι συντηρημένα βάσει προτύπου».

Πηγή: protothema.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.