Αλλαγή σελίδας για την Allianz στην Κύπρο

59707204

Σε λειτουργία τα νέα γραφεία της εταιρείας..

Μέσω των νέων γραφείων της εταιρείας συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των πελατών της Allianz στην Κύπρο, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την ΣΕΔΙΠΕΣ, ως αποτέλεσμα της ανάκλησης της άδειας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται πως για περισσότερα από 25 χρόνια, η Allianz Ελλάδος διέθετε στην κυπριακή αγορά τα προϊόντα της μέσω των καταστημάτων της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας. Μετά την ανάκληση της άδειας της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και τη μεταβίβαση μέρους των περιουσιακών στοιχείων της στην Ελληνική Τράπεζα, η Συνεργατική Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΣΕΔΙΠΕΣ), όπως έχει μετονομαστεί η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, τερμάτισε τη συμφωνία Γενικού Αντιπροσώπου – Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή που διατηρούσε με την Allianz Eλλάς ΑΑΕ.

Συνεπώς πλέον, η διαχείριση των ασφαλιστήριων συμβολαίων των ασφαλισμένων της Allianz, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα νέα γραφεία της εταιρείας στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, από το υποκατάστημά της που λειτουργεί στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 40 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Allianz, πρόθεση της εταιρείας είναι να ενισχύσει και να επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο, ενδυναμώνοντας την επαφή και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Καθήκοντα Branch Manager και τη συνολική ευθύνη λειτουργίας του υποκαταστήματος έχει αναλάβει ο κ. Ανδρέας Τταφούνας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, έχοντας υπηρετήσει σε ανώτερες διοικητικές θέσεις τόσο σε εταιρείες κλάδου ζωής όσο και γενικού κλάδου.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι οι υφιστάμενοι πελάτες της συνεχίζουν να διατηρούν στο ακέραιο τα προνόμιά τους σύμφωνα με τους όρους των προϊόντων που διαθέτουν. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριο μέλημα για την εταιρεία αποτελεί «η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της και για τον σκοπό αυτό το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Allianz αλλά και η ιστοσελίδα της είναι διαθέσιμα για να εξυπηρετήσουν τους υφιστάμενους αλλά και υποψήφιους πελάτες της».

ΠΗΓΗ : www.naftemporiki.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.