Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στα Ελληνικά Φεστιβάλ Μελβούρνης και Σίδνεϊ

zouganeli-eleonora

Το Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale και το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή της δημοφιλούς Ελληνίδας τραγουδίστριας Ελεωνόρας Ζουγανέλη στα δύο μεγαλύτερα ελληνικά Φεστιβάλ στην Αυστραλία το 2019 και στην πρώτη επίσκεψή της στην Αυστραλία.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τα σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια της Ζουγανέλη και το προσωπικό της στυλ πρόκειται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη δημοτικότητά της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι κόρη του πολυτάλαντου καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη και της ηθοποιού και ερμηνεύτριας, Ισιδώρας Σιδέρη. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως τους Γιώργο Νταλάρα, Δημήτρη Μητροπάνο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Φίλιππο Πλιάτσικα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Με μοναδική ικανότητα να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα μουσικών προτιμήσεων, έχει τραγουδήσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για πάνω από μια δεκαετία.

Οι συμπρόεδροι του Ελληνικού Φεστιβάλ της Lonsdale κ. Τάμμυ Ηλιού και κ. Λεωνίδας Βλαχάκης, δήλωσαν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε την συμμετοχή της κυρίας Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ μας το 2019. Είναι μια αξιόλογη ερμηνεύτρια που έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο κατάλογο διακεκριμένων καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο Φεστιβάλ μας στη γωνία των οδών Russell και Lonsdale όλα αυτά τα χρόνια».

Η πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϊ, κ. Νία Καρτέρη, δήλωσε: «Η Ζουγανέλη είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο Φεστιβάλ μας και ελπίζουμε ότι το κοινό θα είναι εξίσου ευχαριστημένο με τη συμμετοχή της όπως είμαστε και εμείς. Ανυπομονούμε να την καλωσορίσουμε στην Αυστραλία».

Από την πλευρά της, η κ. Ζουγανέλη δήλωσε από την Αθήνα: «Προσβλέπω στις συναυλίες στην Αυστραλία και ιδιαίτερα στο Φεστιβάλ Αντίποδες και το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϊ».

Το 32ο Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale Street θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 και το 37ο Ελληνικό Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ στις 2 και 3 Μαρτίου.

Πηγή: neoskosmos.com

Facebook Comments

POST A COMMENT.