Βουλιαράτες: Με έξοδα του Δήμου και ηπειρώτικα μοιρολόγια η κηδεία Κατσίφα

k_katsifas

Σε κλίμα οδύνης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, 8 Νοεβρίου, η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η σορός του οποίου έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι της οικογένειάς του στους Βουλιαράτες.

Ο πατέρας του 35χρονου δηλώνει θυμωμένος και προβληματισμένος τόσο για την άδικη, όπως τη χαρακτήρισε, δολοφονία του παιδιού του, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η οικογένεια από τις αλβανικές αρχές, πρώτον για τη μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της σορού και δεύτερον για την «σχεδόν καταδρομική επιχείρηση» στο σπίτι τους, κατά την οποία του «έβαλαν το όπλο στον κρόταφο».

Η οικογένεια του 35χρονου παρέλαβε τελικά αργά το βράδυ της Τρίτης τη σορό του από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Στο χωριό έχουν φτάσει συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, ενώ λαμβάνονται και μέτρα ασφαλείας για την κηδεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια.

Facebook Comments

POST A COMMENT.