Νικητής ο Τσιτσιπάς στο Open της Στοκχόλμης

tennis-stockholm-tsitsipas

Σημαντική στιγμή για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, που χωρίς ιδιαίτερη πίεση, επικράτησε του Λετονού Έρνεστς Γκούλμπις (Νο. 145) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και κατέκτησε τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του, στο Open της Στοκχόλμης!

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε και τα δυο σετ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι δυο αθλητές πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4 του πρώτου σετ, εκεί που ο Έλληνας τενίστας «έσπασε» το σερβίς του Λετονού και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ. Οι δυο αθλητές κρατούσαν το σερβίς τους, με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το μπρέικ την ώρα που βρισκόταν με 5-4 μπροστά και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του!

«Για αυτές τις στιγμές αξίζει να ζεις»

Ο ίδιος περιέγραψε αυτό που ένιωθε λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του πρώτου ATP τίτλου στην καριέρα του ως το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Το να έχω κάνει δικό μου αυτό το τρόπαιο, ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!

Έχω τον πρώτο μου ATP τίτλο στο προφίλ μου  και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστά. Ανυπομονώ για περισσότερες στιγμές και νίκες σαν κι αυτή στο μέλλον, πιστεύω πως ανήκω σε αυτή την ελίτ, αυτό το γκρουπ παικτών», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα των διοργανωτών.

 

 

Δημήτρης Τζαλακώστας

Facebook Comments

POST A COMMENT.