2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα

tourismos-ygeias

Στο νησί του Ιπποκράτη την Κω, στις 23 και 24 Ιουνίου θα γίνουν οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου

tourismos-ygeias-copyΗ ΚΕΔΕ συνδιοργανώνει με το Δήμο Κω το 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας, με θέμα «Τουρισμός Υγείας & Ανάπτυξη», στο συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου Kipriotis (Κως), στις 23 και 24 Ιουνίου 2018.

Στο συνέδριο, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στελέχη της Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του Επιχειρείν, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, της Υγείας και του Τουρισμού.

Ο Τουρισμός Υγείας αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία.

Με βάση αυτή τη δυναμική, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αναλαμβάνει πρωτοβουλία και συντονίζει σημαντικές επιχειρήσεις και φορείς από τον κλάδο της Υγείας, του Τουρισμού, αλλά και της Ομογένειας, που επιχειρούν με σταθερά και ουσιαστικά βήματα να τοποθετήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη της νέας αυτής αγοράς.

Η σπουδαιότητα του συγκεκριμένου Συνεδρίου είναι μεγάλη και τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν από τις εργασίες του αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

 

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.