Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

artemissorras

Η σύλληψή του φυγόδικου επικεφαλής της οργάνωσης “Ελλήνων Συνέλευσις”, Αρτέμη Σώρρα, έγινε στην περιοχή του Αλίμου

Ο Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από την Υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψή του φυγόδικου επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, έγινε στην περιοχή του Αλίμου, σε διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε συγγενικό του πρόσωπο. Επίσης έχει αλλάξει την εμφάνισή του, αφήνοντας μακριά μαλλιά και γενειάδα.

Ο Σώρρας, ο οποίος αναζητείτο από τον Μάρτιο του 2017, βάσει των ίδιων πληροφοριών, δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν είδε μπροστά του τους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ένας 45χρονος οπαδός του, που ήταν μαζί του την ώρα της εφόδου της αστυνομίας.

Ο Αρτέμης Σώρρας μεταφέρθηκε και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών επέβαλε στις αρχές Μαρτίου στον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγο του ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος. Από τον Μάρτιο ο Αρτέμης Σώρρας ήταν άφαντος.

Πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Πηγή: in.gr

Facebook Comments

POST A COMMENT.