Απαραίτητη η προστασία από τον Ήλιο

mantis

Ο ήλιος προσφέρει πάρα πολλά οφέλη. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε φειδωλοί απέναντί του λόγω των ακτίνων UV που έχουν βλαβερές συνέπειες στην υγεία της επιδερμίδας, αφού επιταχύνουν τη γήρανσή της, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς και μακροπρόθεσμα να οδηγήσουν σε καρκίνο του δέρματος.

Ειδικά, την άνοιξη και το καλοκαίρι στη χώρα μας, λόγω της έντονης ηλιοφάνειας, είναι απαραίτητη η σωστή αντηλιακή προστασία για όλους.  Ακόμα περισσότερο για τα άτομα που είναι περισσότερο εκτεθειμένα στις επικίνδυνες υπεριώδεις (UVA και UVB) ακτίνες που είναι πολύ ισχυρές και επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα.

H La Roche- Posay είναι Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας στα 470

Η Anthelios, η σειρά αντηλιακής προστασίας της La RochePosay που συστήνουν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι δερματολόγοι είναι ο υπερήφανος Suncare Partner των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας στα 470, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν!

thumbnail

“Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La RochePosay μας προστατεύει  από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας” δηλώνει ο Παναγιώτης Μαντής ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η ομάδα της La RochePosay φροντίζει για την αντηλιακή μας προστασία, ενώ κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά, την ιστιοπλοΐα”

Τα Δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay, που συνδυάζουν το καταπραϋντικό και αντιερεθιστικό  Iαματικό Nερό της La RochePosay και την τεχνογνωσία των ειδικών του ευαίσθητου δέρματος, είναι σήμερα ο συνεργάτης 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Μια σχέση 40 ετών, που υπερβαίνει την καθημερινή υποστήριξη στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.

Η La Roche-Posay έχει ως στόχο να δημιουργεί προϊόντα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός με τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθέσεις, πρακτικές συσκευασίες και υφές για κάθε τύπο δέρματος, ώστε να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του καθενός, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς.

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.