Φαρμασέρβ – Λίλλυ & Galderma: Στρατηγική συνεργασία για την προώθηση καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων

%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%b2-%ce%bb%ce%af%ce%bb%ce%bb%cf%85

Ανακοινώθηκε, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η νέα Στρατηγική Συνεργασία του Ομίλου Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την Galderma, τμήμα της Nestle, για την προώθηση και διάθεση καταξιωμένων και καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την Galderma περιλαμβάνει:

  • Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
  • Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
  • Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.

Με την νέα αυτή συνεργασία με την Galderma, η Φαρμασέρβ – Λίλλυ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της δερματολογίας.

«Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε ο κ. Διονύσιος Φιλιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Για μία συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην Ελληνική αγορά, έκανε λόγο ο κ. Bernat ALBINYANA, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma. «Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος».

Ρούλα Σκουρογιάννη

Facebook Comments

POST A COMMENT.