Σημαντικό Ιατρικό Συνέδριο στη Μελβούρνη για την Χώρα μας

papastergiadis-patoulis

Στην όμορφη πόλη της Μελβούρνης διοργανώνεται συνέδριο για τον τουρισμό υγείας στη χώρα μας από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο Μελβούρνης στις 25 και 26  Νοεμβρίου 2017.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης καθώς και ομογενείς που δραστηριοποιούνται στην Αυστραλία στον χώρο του επιχειρείν. Το συνέδριο γίνεται στο πλαίσιο μιας σειράς σημαντικών δράσεων και διεθνών επαφών, με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας ως διεθνούς αναγνωρισμένου προορισμού τουρισμού υγείας, καθώς και την τόνωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα αυτόν.

Στο πλαίσιο  αυτών των δράσεων, πρώτος σταθμός ήταν η Νέα Υόρκη, τον Οκτώβριο του 2016. Ακολούθησαν το Μόντρεαλ του Καναδά και το Σικάγο των ΗΠΑ, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2017, καθώς και η διοργάνωση του 10υ Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας στην Ιθάκη , τον Μάιο του 2017. Ο επόμενος σταθμός είναι η Αυστραλία, που είναι το σπίτι χιλιάδων Ελλήνων και μάλιστα η Μελβούρνη η πόλη που έχει τη μεγαλύτερη κοινότητα της ομογένειας σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό  ότι από τους 600.000 Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία οι 300.000 κατοικούν στη Μελβούρνη.

Ο κ. Πατούλης πρόεδρος του ΙΣΑ της ΚΕΔΕ και του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας τόνισε τα εξής:

” Ο τουρισμός υγείας μπορεί να γίνει η χρυσή ευκαιρία για τη χώρα μας. Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς του ιατρικού τουρισμού, αφού διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα που της τα επιτρέπουν, όπως είναι το συγκριτικά χαμηλό κόστος των υπηρεσιών.

 

ΠΗΓΗ Realnews

Facebook Comments

POST A COMMENT.