ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΡΩ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

tsipras-diakiruksi-romis-ypografi

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ πραγματοποιείται στην Αθήνα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, η Ευρω-Αραβική Σύνοδος. Μια σημαντική Σύνοδος που υποστηρίζεται ενεργά από την ελληνική κυβέρνηση και διοργανώνεται από το “Delphi Economic Forum” και την εδρεύουσα στη χώρα μας μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία CCC. Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι, ο πρωθυπουργός της Μάλτας Τζόσεφ Μουσκάτ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μάρος Σέφκοβιτς.

Οι υπουργοί  Εξωτερικών

Στη Σύνοδο θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών των Αραβικών Εμιράτων, ο υπουργός Επενδύσεων της  Ιορδανίας,ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, καθώς και υψηλοί αξιωματούχοι από το Μπαχρέιν, την Παλαιστίνη και το Ιράκ.

Ο Δ. Αβραμόπουλος

Στην Ευρω-Αραβκή Σύνοδο στην Αθήνα θα συμμετάσχουν επίσης, πολλοί Έλληνες υπουργοί, ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι διοικητές των κεντρικών τραπεζών Ελλάδας και Κύπρου, ελληνικοί και αραβικοί επιχειρηματικοί φορείς μεγάλος αριθμός funds και δεκάδες διακεκριμένοι επιχειρηματίες από τις αραβικές χώρες.

ΠΗΓΗ Realnews

Facebook Comments

POST A COMMENT.