Ο Αστέρας Βουλιαγμένης γίνεται το πρώτο ξενοδοχείο ‘Four Seasons’ στην Ελλάδα

Αστέρας

Το πρώτο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ελλάδα πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του το 2018

Τα σχέδια της μετατροπής του Αστέρα Βουλιαγμένης στο πρώτο Ξενοδοχείο Four Seasons στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν η Four Seasons και η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης.

Το νέο ξενοδοχείο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Αστέρα, αναμένεται να λειτουργήσει ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με την ολοκλήρωση της εκτεταμένης αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την άνοιξη του 2018.

«Ο Αστέρας Βουλιαγμένης αποτελούσε ανέκαθεν έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό-ορόσημο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μία από τις πλέον ειδυλλιακές τοποθεσίες στην Ελλάδα» αναφέρει ο Στέλιος Κουτσιβίτης, διευθύνων σύμβουλος της «Αστήρ Παλάς» Βουλιαγμένης ΑΞΕ.

«Είμαστε προσηλωμένοι στην αξιοποίηση της ιστορικής κληρονομιάς και στην ανάδειξη του Αστέρα Βουλιαγμένης σε έναν κορυφαίο προορισμό παγκοσμίου κλάσης. Το σχέδιο ανάπλασης περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας Βουλιαγμένης, την ανακαίνιση του Astir Beach, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών και τη δημιουργία πάρκου αναψυχής.

Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε στενά με τη Four Seasons, κυρίαρχη ξενοδοχειακή αλυσίδα παγκοσμίως, σε έναν από τους βασικούς πυλώνες του σχεδίου ανάπλασης, στην αναβάθμιση και διαχείριση του ξενοδοχείου, δημιουργώντας νέο ορόσημο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας στη χώρα μας».

«Ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, η Ελλάδα, είχε εδώ και καιρό προσελκύσει το ενδιαφέρον της Four Seasons και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την είσοδό μας στη σημαντική αυτή αγορά σε συνεργασία με την Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» αναφέρει ο Άλεν Σμίθ (J. Allen Smith), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Four Seasons Hotels and Resorts.

Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν, όπως τονίζεται, πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή μπανγκαλόους, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων κλπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Comments

POST A COMMENT.