ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ… στη Σένγκεν περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Aee44

Η “επιχείρηση αναβάθμισης” στην περιοχή Σένγκεν ολοκληρώθηκε και οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι με γνώμονα τις νέες τάσεις στην ταξιδιωτική εμπειρία, την άνεση και το μοντέρνο σχεδιασμό.

Οι χώροι ελέγχου εισιτηρίων και χειραποσκευών ενοποιήθηκαν και βρίσκονται στην είσοδο της περιοχής. Οι επιβάτες έχοντας περάσει πλέον τη διαδικασία ελέγχου μπορούν να απολαύσουν τους νέους χώρους των καταστημάτων και εστιατορίων χωρίς καμιά πίεση χρόνου πέρα από την  ώρα προσέλευσης στις πύλες αναχώρησης.

Αμέσως μετά τον κεντρικό έλεγχο οι επιβάτες θα συναντήσουν μια “Αγορά” ανοιχτή ευχάριστη και φωτεινή, όπου τα Ηellenic Duty Free Shops προσκαλούν για μια περιήγηση στους νέους διπλάσιους σε μέγεθος χώρους τους. Χάρη στη νέα τους διάταξη γίνονται μέρος της διαδρομής των επιβατών κι έτσι τους προσφέρουν ένα ταξίδι σε Αρώματα και Καλλυντικά με νέες κατηγορίες και αφίξεις σε διάσημα ονόματα όπως οι σειρές  makeup των εταιριών Βenelt Bobbi  Brown, Givenchy, Giorgio Armani , Tom Ford, αρώματα και προιόντα φροντίδας του δέρματος από την Αqua  Di Parma και τα αρώματα της Jo Malone καθώς επίσης και τα καλλυντικά προιόντα της La Mer.

Στον απέναντι ακριβώς χώρο οι γευσιγνώστες θα βρούν gourmet προτάσεις με έμφαση στα ελληνικά προιόντα αλλά και εξαίρετες επιλογές από ελληνικά κρασιά, σοκολάτες και είδη καπνού.

Τα επόμενα βήματα οδηγούν στη Στοά -Urban Street μια όψη αστικού δρόμου όπου εδώ βρίσκεται η “Ελληνική Γειτονιά” με ελληνικά προιόντα των Κοrres και  Apivita, αλλά και δημιουργίες και ρούχα από ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές στο Greek Designers Store/ Kαι βέβαια τα Αirth Coffee & Nuts με ποικιλίες ξηρών καρπών, γλυκίσματα και καφέ τσάι και βότανα.

Το σκηνικό συμπληρώνουν γνωστά brads οπως Folli-Follie, Victoria Secret, Links of London, Hugo Boss Emporio Armani Massimo Dulti Pinko Swatch Swarovski κ.α. Και φυσικά νέες αφίξεις .

Η διαδρομή ολοκληρώνεται στην Πλατεία με τον τετράγωνο πρισματικό φωτισμό. Εδώ ο επιβάτης καταλήγει πριν την πορεία του προς τις πύλες αναχώρησης και ενδείκνυται για αγορές φαγητό καφέ αλλά και χαλάρωση  πριν την πτήση . Εδώ θα συναντήσει νέες παρουσίες όπως τα PIZZA EBIRRA αλλά και τα ελληνικά EAT GREEN.

Η εξερεύνηση μπορεί να συνεχιστεί  στα καταστήματα Gofas για ρολόγια και κοσμήματα. Public για προιόντα τεχνολογίας και βιβλία , εφημερ’ίδες περιοδικά και όχι μόνο. Σταθμός ομορφιάς για περιποίηση άκρων και σώματος . Αλλά ακόμα και στους χώρους των Gate υπάρχουν επιλογές όπως ένα καφέ ή σνακ πριν την επιβίβαση. και το ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει!

ΠΗΓΗ  Harper:s Bazaar

Facebook Comments

POST A COMMENT.