Τελευταίο φύλλο σήμερα για την εφημερίδα Τα Νέα

ΔΟΛ

Το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη, ενώ δε θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη – ΔΟΛ αναμένεται σήμερα να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση θα καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε. Από αύριο κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

Facebook Comments

POST A COMMENT.