Τι συμβαίνει στο παλάτι του Μπάκινγχαμ;

Queen-Elizabeth

Κάτι μυστήριο συμβαίνει ή μάλλον πρόκειται να συμβεί στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, καθώς οι ανώτεροι σύμβουλοι της βασίλισσας της Αγγλίας κάλεσαν ολόκληρο το προσωπικό σε έκτακτη συνάντηση σήμερα 4 Μαΐου.

Οι υπάλληλοι των βασιλικών κατοικιών σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κληθεί στο Λονδίνο σήμερα το πρωί όπου θα τους απευθύνει το λόγο ο λόρδος Τσάμπερλειν, ο ανώτερος υπάλληλος της βασιλικής περιουσίας, καθώς και το δεξί χέρι και γραμματέας της Βασίλισσας Ελισάβετ, Sir Christopher Geidt.
Ακόμη και οι παλαιότεροι και πιο έμπιστοι υπάλληλοι της βασίλισσας δε δείχνουν να γνωρίζουν απολύτως τίποτα σχετικά με τους λόγους της συνάντησης που καλείται, ενώ πολλές πηγές αναφέρουν ότι είναι «εξαιρετικά ασυνήθιστο» γεγονός και έχει προκαλέσει πυρετώδεις συζητήσεις και σχόλια για τη φύση της επικείμενης ανακοίνωση σχετικά με την αγγλίδα μονάρχη ή το σύζυγό της, τον Δούκα του Εδιμβούργου.
Facade of Buckingham Palace London residence of the reigning monarch of the United Kingdom London

Σύμφωνα μάλιστα με φήμες, συνέδεαν τη σχετική ανακοίνωση με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός, όπως ο θάνατος του 96χρονου πρίγκηπα Φιλίππου.

Όμως, αν το γεγονός αφορούσε σε θάνατο μέλους της βασιλικής οικογένειας τότε οι σημαίες του παλατιού θα κυμάτιζαν μεσίστιες, γεγονός που δε συμβαίνει, σύμφωνα με μαρτυρίες σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: Daily Mail, The Sun

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.