17–19 Μαρτίου, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών: Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2017

FriendsofMusicpages


Στο πλαίσιο του «Πανοράματος» θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα:
• 36 θεματικές εισηγήσεις (πάνελ) με τη συμμετοχή 150 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Στελέχη Marketing & Επικοινωνίας, Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, Communication & Consulting Specialists, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανθρώπινου Δυναμικού, Ερευνητές, κα.
Ενδεικτικές εισηγήσεις:
• BRAND YOURSELF: καλώς ήλθατε στο ταξίδι της πρόσληψης
• Τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες μοιράζονται τις εμπειρίες τους
• Τι ζητά η αγορά εργασίας σήμερα: τέσσερις Διευθυντές Ανθρωπίνου Δυναμικού απαντούν
• Οι κοινωνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Σημερινή αποτύπωση και προοπτικές
• Ποιες είναι οι τάσεις στο σύγχρονο Marketing;
• Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο χώρο του Ecommerce
• Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και συζητήσεις χωρίς ατζέντα, δημοφιλείς ενότητες όπου διακεκριμένα Διοικητικά Στελέχη αποτυπώνουν τις απόψεις τους και αναπτύσσουν ελεύθερο διάλογο με τους συμμετέχοντες.
Την επιβεβαιωμένη, ως σήμερα, θεματολογία του προγράμματος καθώς και τους εισηγητές των ομιλιών μπορείτε να δείτε στο http://www.pan-orama.org/speakers-2017/
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 3μερου «Πανοράματος» γίνονται κατ’ αποκλειστικότητα οι αιτήσεις εγγραφής στον επιτυχημένο θεσμό “Business Days”, που αφορά σε εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε επιχειρήσεις, μεταξύ 25 Απριλίου και 10 Ιουλίου 2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα “Business Days” έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων, καθώς προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με στελέχη της αγοράς και τη γνωριμία με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μιας εταιρείας. Στα περσινά 32 Business Days συμμετείχαν 900 νέοι και νέες, ένας αριθμός που αναμένεται φέτος να ξεπεραστεί. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των Business Days στο http://www.pan-orama.org/business-day-2017/
Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν online, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου.
Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συστήσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος, ενώ η V+O COMMUNICATION αποτελεί έναν εκ των χορηγών επικοινωνίας του θεσμού. Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι εταιρείες Arcadia Ship Management, Chipita, Costa Navarino, Intralot, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Crystal Cut, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση καθώς και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Μεγάλοι Χορηγοί είναι οι εταιρείες ΕY, Eurobank, Oracle και PEOPLECERT.
 ΠΗΓΗ: JOBGR

Facebook Comments

POST A COMMENT.