Τιμώμενο πρόσωπο ο Γουίλμπουρ Ρος στο Μetropolitan Club της Νέας Υόρκης

E3CC6F64158A5B452F3379574B55BFD0

Αφορμή για διεύρυνση των επαφών της κυβέρνησης με το επιτελείο του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να αποτελέσει το 18ο Greek Investor Forum, την άλλη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο Μetropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα ταξιδέψουν από την ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής υπουργός του Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης , ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο γενικός γραμματέας Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση είναι ο πολυεκατομμυριούχος νέος υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος, ενώ θα συμμετάσχουν πολλοί παράγοντες της οικονομικής και επενδυτικής αμερικανικής κοινότητας αρκετοί ε των οποίων ανήκουν στο περιβάλλον του Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως  Γ. Ρος, εκ των βασικών μετόχων της Εurobank και της Τράπεζας Κύπρου, θα βραβευτεί “για την προσφορά του στην Ελλάδα”, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθούν από τη χώρα μας επιχειρηματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών .

Facebook Comments

POST A COMMENT.