Εκδήλωση προς τιμήν του Παναγιώτη Κανελλόπουλου στο Μουσείο Μπενάκη

Panagiotis_Kanellopoulos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη για την μνήμη του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

untitled-44

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το σύλλογο Φίλων του Μουσείου Μπενάκη με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του μεγάλου Πολιτικού και Πνευματικού Ανθρώπου.

Στην κατάμεστη αίθουσα, μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων παρέστησαν πολλοί πολιτικοί, τέως πρόεδροι της Βουλής των Ελλήνων, και πολλοί Πανεπιστημιακοί.

untitled-50

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος των φίλων του Μουσείου Μπενάκη κα Ρωξάνη Τσιπαροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Παν. Κανελλόπουλου και την προσφορά του στα γράμματα.

Ακολούθησαν πολλοί αξιόλογοι ομιλητές: Νίκος Βασιλάτος Νομικός-Συγγραφέας ” Παναγιώτης Κανελλόπουλος- Ο άνθρωπος του πνεύματος”

Δημήτρης Μιχαλόπουλος Ιστορικός “Δημήτρης Γούναρης και Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Αίτια και συνέπειες του πολιτικού τους προβληματισμού”.

Ιωάννης Κ. Φίλανδρος Ιστορικός “Η νέα γεγεά την οποία εκπροσωπώ” Ο φιλελεύθερος Παναγιώτης Κανελλόπουλος 1935-1950{“

Ιωάννης Σ.Παπαφλωράτος Νομικός-Διεθνολόγος, Διδάκτωρ Ιστορίας Παν. Αθηνών .”Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος στην ηγεσία της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως (Ε.Ρ.Ε.).

Χορηγός Επικοινωνίας

Ένωση Ανταποκριτών

Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού

untitled-37

Facebook Comments

POST A COMMENT.