Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου εγκαινιάζει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας,

637c4c5c36485636c96e678b42d2521a

Τομή για την ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, χαρακτηρίζει το νέο αεροδρόμιο της Πάρου ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος με δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Το νέο αεροδρόμιο Πάρου εγκαινιάζεται σήμερα με συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Το έργο αυτό αποτελεί τομή στην αναπτυξιακή τροχιά της Πάρου και της Αντιπάρου αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, καθόσον η γεωγραφική θέση του νησιού ευνοεί τη γρήγορη διασύνδεση με πολλά άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το νέο αεροδρόμιο αποτελεί πριν απ? όλα κατάκτηση του λαού της Πάρου και της Αντιπάρου, που ξεκίνησε και στηρίχθηκε διαχρονικά από όλους τους δημάρχους και τις δημοτικές αρχές από τη δεκαετία του ?90 μέχρι σήμερα. Η σημερινή κυβέρνηση βρήκε έτοιμο το μεγάλο αεροδιάδρομο των 1.400 μέτρων (μένει να ολοκληρωθούν άλλα 600), και σε συνεργασία με την Olympic air και τον Δήμο Πάρου κατασκεύασαν το κτίριο καθώς και τα συνοδά έργα πρόσβασης στο αεροδρόμιο. Η παρουσία του πρωθυπουργού αποτελεί μεγάλη τιμή και συμβολίζει τη δυναμική της νέας Ελλάδας που φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε».

Facebook Comments

POST A COMMENT.